Mc Donalds'ta linç ettiler

Güncelleme Tarihi:

Mc Donaldsta linç ettiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2014 10:07

Çin'de tarikat üyeleri restorana girip müşterilerden telefon numaralarını istedi. Bir kadın ise buna karşı çıkınca "işte şeytan" diye bağırıp kadını linç ettiler.

Haberin Devamı

Çin televizyonu korkunç olayın telefonla çekilen görüntülerini defalarca yayınladı. Çin'in Zhaoyuan şehrinde bulunan bir Mc Donalds restoranına giren tarikat üyelerin arasında henüz reşit olmayan bir çocuklu aile de vardı. Masa masa gezip oradaki insanların ısrarla telefon numaralarını isteyen tarikatçılar, ürkütücülükleriyle dikkat çekti. Çoğunluk yanlış telefon numarası verirken orada kocasını bekleyen 37 yaşındaki bir kadın irtibat bilgilerini vermek istemeyince iş çığrından çıktı.

CESEDİ DE TEKMELEDİLER
Bunun üzerine tarikatçılar "işte şeytan" diye bağırıp, kadına yumruk, sandalye ve metal sopalarla saldırdı. Tanıkların ifadelerine göre kadını öldüresiye darp eden güruh, kurbanlarının cesedine de tekme atmaya devam etti. Yedi yaşında bir oğlu olan kadına hiç kimse yardım etmedi ve saldırganlar ancak polis tarafından durduruldu.

Haberin Devamı

PİŞMAN DEĞİLLER

28 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve internette milyonlarca kişi tarafından izlenen bu olay şimdi aydınlandı. Katillerin 'Yüce Tanrı' anlamına gelen 'Quannengshen' tarikatın üyeleri olduğu ve öldürdükleri kadının 'kötü ruh' taşıdığına inandıkları açıklandı. Tarikat başı olan baba ve kızın ise pişman olmadıkları ve cezadan korkmadıkları da belirtildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!