Erdal Beşikçioğlu gözaltına alındı iddiası bir anda yayıldı

Güncelleme Tarihi:

Erdal Beşikçioğlu gözaltına alındı iddiası bir anda yayıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 16:23

Ünlü tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu’nun uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındığı iddia edildi. Haber sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak Beşikçioğlu ile ilgili iddianın asılsız olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

İddiaya göre Beşikçioğlu uyuşturucu operasyonu kapsamında İzmir’de gözaltına alınarak Ankara’ya gönderildi.Haber özellikle sosyal medyada bir anda yayıldı. Binlerce mesajla Beşikçioğlu'nun gözaltına alındığı öne sürüldü.Ancak Erdal Beşikçioğlu'nun gözaltına alındığı iddiası asılsızdı ve ünlü oyuncunun İstanbul'da olduğu oltaya çıktı.

Hürriyet'in ulaştığı Erdal Beşikçioğlu ise iddialara çok şaşırdığını söyleyerek, "“Ben 20 gündür İstanbul’dayım. Şu anda da bir AVM’de alışveriş yapıyorum” dedi.

Beşikçioğlu ayrıca 3 gün önce Ankara Adliyesi’nden ifadesine başvurulmak üzere davetiye geldiğini bunun üzerine İstanbul’dan Ankara’ya gittiğini söyledi.

Adliye’de kendisine ‘torbacıdan uyuşturucu alıp almadığının’ sorulduğunu söyleyen Erdal Beşikçioğlu soruya ‘Hayır almadım’ şeklinde cevap verdiğini belirtti.

Haberin Devamı

İşte ünlü oyuncunun alışveriş merkezindeki fotoğrafı.

Erdal Beşikçioğlu gözaltına alındı iddiası bir anda yayıldı

Foto: Kahraman Doğan

Beşikçioğlu, bir polis komiserini canlandırdığı Behzat Ç. dizisiyle geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

DİZİ OYUNCUSU GÖZALTINDA

Bu arada dizi oyuncusu A.B.H’nin uyuşturucu iddiasıyla İstanbul’da gözaltına alındığı savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!