Kira yardımı devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Kira yardımı devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 01:47

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mecclisi, Melih Gökçek Başkanlığı’nda toplandı. Mecliste; Cengiz Topel, 50. Yıl ve Dileklen mahallelerinde, heyelan nedeniyle evleri tahliye edilen vatandaşlara yapılan kira yardımının devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Yıldız’ın, Cengiz Topel, 50. Yıl, Dileklen mahallelerinde, heyelan nedeniyle evleri tahliye edilen hak sahiplerine yapılan kira yardımının sona erdiği, ancak bölgede planlama çalışmalarının sürmesi nedeniyle mağduriyetlerin devam ettiği kaydedilen önergesi okundu. Toplantıda, daha önce kira yardımı yapılmasına karar verilen hak sahiplerine yardımır 6 ay daha ettirilmesi oy birliği ile karara bağlandı.

ASKİ’YE YENİ TAŞINMAZLAR

İlçelerde yatırıma hazırlanan ASKİ Genel Müdürlüğü’nün ihtiyaçları da Meclis’in gündeminde ele alındı. ASKİ’nin faaliyetlerine yönelik olarak; yeni bağlanan bazı ilçeler ile Ankara genelinde bölge hizmet binası, teknik araç ve makine parkı alanı, altyapı, malzeme depolama yeri, su deposu alanı vb. alanları kullanmak üzere ASKİ tarafından taşınmazlara ihtiyaç duyulduğu kaydedilen Başkanlık yazısında, mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait taşınmazların ASKİ Genel Müdürlüğü’ne devri önerildi. Başkanlık yazısı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!