Edirne'de şoke eden olay

Güncelleme Tarihi:

Edirnede şoke eden olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2014 14:38

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, polis memuru Hüseyin İmrağ'ın müdahale etmek isterken şehit olduğu kavgaya ilişkin, "Bana intikal eden bilgiye göre, olay Rus, Gürcü ve Azeri mafyasının birbirleriyle daha önceki bir olaydan hesaplaşmasının devamını Edirne'de sürdürmelerinden ibaret" dedi. Şehit olan 33 yaşındaki polis memuru Hüseyin İmrağ için, valilik bahçesinde tören düzenlendi. Cenaze aracının arkasından yürüyen baba Evner İmrağ, "Güzel evladım benim" diye gözyaşı dökerken; Kapıkule’de görevli memur Hüsne İmrağ ise şehit eşini elini karnındaki 4 aylık bebeğine dokunarak uğurladı.

Haberin Devamı

Şahin, yaptığı açıklamada, dünkü olayın içerisinde çok uluslu suç örgütlerinin olduğunun tespit edildiğini söyledi. Zanlıların sorgularının sürdüğünü belirten Şahin, şöyle devam etti:

Edirnede şoke eden olay
ŞEHİT EŞİNE KARNINDAKİ BEBEĞİNE DOKUNARAK VEDA ETTİ



"Olay, neden dolayı bir hesaplaşmanın olduğunu bilemiyorum ancak bana intikal eden bilgiye göre Rus, Gürcü ve Azeri mafyasının birbirleriyle daha önceki bir olaydan hesaplaşmasının devamını Edirne'de sürdürmelerinden ibaret. Huzur kenti Edirne'de böyle bir olayın vuku bulması bizi üzdü. Benim de kentteki ilk mesai günümde böyle bir olayla karşılaşmak beni de üzdü. Şehidimiz kavgayı ayırmaya çalışırken maalesef şehit oldu, arkasında ailesini bıraktı."

Şahin, "mafya" olarak nitelendirdiği kişilerin büyük bölümünün yakalandığını ve gerekli cezaya çarptırılacaklarını ifade etti.

Bu kişilerin arasında Edirnelilerin olmamasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Şahin, "Tamamen yabancı uyrukluların hesaplaşma mahali olarak Edirne'yi seçmelerini de anlamış değilim. Zanlılardan biri, İnterpol tarafından aranıyormuş" diye konuştu.

OLAY

Edirne'de dün, iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etmek isterken göğsünden yaralanan polis memuru Hüseyin İmrağ, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!