'Serdar Ortaç benim için bitmiştir'

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç benim için bitmiştir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 14:28

Eşi Rıza Sarraf hapisteyken Ebru Gündeş'i aramayan Serdar Ortaç, ünlü sanatçıyı düğününe de çağırmadı.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 6 Haziran Cuma akşamı Kuruçeşme’deki Suada’da evlendi. Posta gazetesinin haberine göre, düğünde gözler Ebru Gündeş’i aradı. Ama aradaki 21 yıllık arkadaşlığa karşın Ebru Gündeş, düğünde yoktu. Ortaç bunu “Ebru hayattan zevk alacak günler yaşamıyor ki. Mikrofon tutsalar gecesi zehir zıkkım olurdu” diye açıkladı. Daha sonra Serdar Ortaç’ın,

Serdar Ortaç benim için bitmiştir
Ebru Gündeş’i düğüne davet etmediği ortaya çıktı. İddiaya göre kırılan Ebru Gündeş, düğün akşamı bir yakınıyla şöyle dertleşti: “1993’te tanıştık. Zor gün dostuyduk. Ben onu cezaevine girdiğinde hiç yalnız bırakmadım. Eşim Rıza hapisteyken beni çok aradığını söylemiş. İsteseydi bana bir şekilde ulaşırdı. Gelmedi, aramadı. Düğüne de çağırmadı. Dostluk bitmiştir.”

Haberin Devamı

15 YIL ÖNCE BÖYLE SÖYLEMİŞTİ
Serdar Ortaç 1999’da askerlikten kurtulmak için hile yapmak suçundan 54 gün Mamak Cezaevi’nde yatmıştı. Bu süre içinde Ebru Gündeş, Serdar Ortaç’ı defalarca ziyaret etmişti. Serdar Ortaç cezaevinden çıktıktan sonra şöyle söylemişti: “Bu kara günlerde yanımda olan tek kişi Ebru’ydu. Dostumun bana verdiği moral ve desteği hayatımın sonuna kadar unutmayacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!