Bilardoda Bahçelievler damgası

Güncelleme Tarihi:

Bilardoda Bahçelievler damgası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 10:13

3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde, Belçika'nın Deurne takımını mağlup eden Bahçelievler Belediyespor şampiyonluğa ulaştı.

Haberin Devamı

İstanbul Bahçelievler'deki Siyavuşpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda, iki grupta 6 takım mücadele etti. Turnuvaya Türkiye'den Bahçelievler Belediyespor, Belçika'dan Deurne, Fransa'dan Agipi, İspanya'dan Coral Colon ve Alcantarilla ile Portekiz'den Porto katıldı.

Üç gün süren müsabakalarda Tayfun Taşdemir, Adnan Yüksel, Murat Naci Çoklu ve Lütfi Cenet'ten oluşan takımla mücadele eden Bahçelievler Belediyespor, finalde Deurne ile karşı karşıya geldi. Tayfun Taşdemir'in, Dick Jaspers'ı 40-27, Murat Naci Çoklu'nun, Jean Paul de Bruijn'i 40-23'lük skorlarla yendiği final müsabakasında, rakibine sayı üstünlüğü sağlayan Bahçelievler Belediyespor, 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda üst üste ikinci kez zafere ulaştı.

Şampiyonada ikinciliği Deurne elde ederken, üçüncülüğü Agipi ve Porto paylaştı. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını, Avrupa Bilardo Konfederasyonu Asbaşkanı Uğur Kurugöllü, Avrupa Bilardo Konfederasyonu Genel Sekreteri Helmut Biermann ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan verdi.

Bahçelievler Belediyespor, Deurne ve Coral Colon'u yenerek A Grubu'nu birinci sırada tamamlamış, yarı finalde ise Porto'yu sayı farkıyla geçerek, finale yükselmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!