Ebru Gündeş'in babası konuştu

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeşin babası konuştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 03:11

Reza Zarrab’la evli olan Ebru Gündeş, babasıyla hala konuşmuyor.

Haberin Devamı

Gündeş’in sefalet içinde yaşayan babası Remzi Gündeş, yıllar sonra yeniden görüntülendi. Şuan 70 yaşında olan ve Bakırköy’deki bir eskici dükkanında yaşayan Remzi Gündeş, ‘Torunum var fakat kızım olmadığı için torunumu da göremiyorum. En çok torunumu görmek isterdim’ dedi.

REMZİ GÜNDEŞ BURADA YAŞIYOR

Dükkanında 'en sadık dostum' dediği Osman ismindeki kedisiyle yaşan Remzi Gündeş, ‘Bu hayta tek dostum kedim Osman” dedi. Kızı hakkında hiç konuşmayan Remzi Gündeş,”Ben şerefsiz bir insan olsaydım şuanda lüks içinde yaşardım ama şerefli olduğum için bu hayatı sürdürüyorum. 70 yaşına geldim hala emekli olamadım. Çünkü emekli olamam için bağ kurumu ödemem gerekiyor. Ben hiç kimsenin kapısına gidip para isteyemem, böyle bir yapıya sahip değilim. Ben gazi çocuğuyum şerefimle yaşadım bu zamana kadar. Utanmasam gidip Bülent Ersoy’dan para isteyecektim. " dedi.

Haberin Devamı


Ebru Gündeş’e yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, ünlü sanatçı babasına Bakırköy'de bir ev aldı ve her ay para gönderdi. Ancak Remzi Gündeş her seferinde kızının yardımlarını geri çevirdi.

Ebru Gündeşin babası konuştu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!