Hepsiburada’ya 20 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Hepsiburada’ya 20 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 02:07

‘HER şey ayağına gelsin’ sloganıyla binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com 26 kategori arasından 20 kategoride ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin e-ticaret lideri hepsiburada.com, en beğenilen online alışveriş siteleri arasında önemli ödüllere layık görüldü. Hepsiburada.com, Turkishtime dergisinin Mastercard’ın katkılarıyla hazırladığı ‘Türkiye’nin En Beğenilen Online Alışveriş Siteleri Ödül Töreni’ndeki 26 kategoride, 20 ödül kazanarak göz doldurdu. Başta ‘en çok alışveriş yapılan siteler’, ‘en güvenebilir siteler’, ‘en kolay işlem yapılan siteler’, ‘teslimatı en iyi olan siteler’ ve ‘en fazla çeşitlilik barındıran siteler’ kategorileri olmak üzere birçok katergoride birinci ve ikinci olmayı başardı.

YÖN GÖSTEREN ARAŞTIRMA

Trendbase tarafından yapılan ve ödül töreninde kullanılan araştırma, online alışverişteki tüketici alışkanlıklarını sergiliyor. Bu yüzden araştırma mevcut şirketlere yön vermesinin yanı sıra yatırım yapmaya hazırlanan tüm şirketlere de rehberlik yapıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen araştırmanın kapsamı arttırılarak kategoriler bazında genişletildi. Araştırmaya Türkiye’de 8 ilde online alışveriş yapan 500 kişi ile yapıldı. Araştırmaya katılan tüketicilerin, yüzde 52’si İstanbul, yüzde 21’i Ankara, yüzde 9’u ise İzmir’de bulunuyor. Öte yandan araştırmada yer alan tüketicilerin yüzde 59’unu erkekler, yüzde 41’ini ise kadınların oluşturmasının yanı sıra en yoğun yaş grupları 18-24 ve 25-29 olarak yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!