Ölen de öldüren de oğlu

Güncelleme Tarihi:

Ölen de öldüren de oğlu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2014 13:09

BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde dün bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Hasan Ç’nin ağabeyi 24 yaşındaki Gökhan Ç, cinyet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Kardeşi ile birlikte madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Gökhan Ç suçlamaları reddetti. Olayı duyan baba Veli Ç. sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokak’ta dün köpeklerini gezdiren gençler, boş arazideki otlar arasında bir erkek cesedi gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede, üç sırtından bir de kalbinden olmak üzere dört bıçak darbesi alan gencin, Hasan Ç olduğu belirlendi.

Teşhis için olay gelen baba Veli Ç, oğlunun cesedi ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Aynı mahallede ailesiyle birlikte hurdacılık yapan Hasan Ç’nin cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, cinayet şüphelisi olarak Hasan Ç gibi madde bağımlısı olduğu ve sürekli kavga ettiği ileri sürülen ağabeyi Gökhan Ç’nin dün akşam evlerinde gözaltına aldı. Sorgusunda suçlamayı reddettiği belirtilen Gökhan Ç, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Haberin Devamı

Ölen de öldüren de oğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!