Buse evlendi ablası hastaneye gitti

Güncelleme Tarihi:

Buse evlendi ablası hastaneye gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2014 00:05

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın düğünü dün akşam yapıldı. Buse Terim'in düğünün yapılacağı saatlerde ablası Merve Terim'in de Amerikan Hastanesi'nde olduğu öğrenildi. Merve Terim'in hastanede olduğu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kenan Işık ve Süleyman Seba'yı ziyaret etmek için gittiği hastanede o sırada orada bulunan Merve ile görüşmesiyle ortaya çıktı. Hamile olan Merve Terim'in neden hastanede olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

BUSE TERİM'İN DÜĞÜNÜNDEN FOTOĞRAFLAR

BUSE TERİM EVLENDİ

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın düğünü dün akşam yapıldı. Kız evine davul-zurna eşliğinde giden damat, gelinle karşılıklı göbek attı.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim, nişanlısı Volkan Bahçekapılı ile 16 Mayıs’ta düzenlenecek düğün töreniyle evlenecekti. Ancak Soma faciası nedeniyle düğün yapılmadı, genç çift aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikâh defterini imzaladı. Ertelenen düğün, dün akşam Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşti. Bahçekapılı, tören öncesi Terim’i almaya kız evine gitti. Gelin dışarı çıktıktan sonra damatla davul-zurna eşliğinde karşılıklı göbek attı. Genç çiftin aralarında Oğulcan Engin’in de bulunduğu arkadaşları, üzerinde “Aldık gidiyoruz” yazan pankart açtı. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, düğünün ardından arkadaşları için Esma Sultan Yalısı’nda parti verdi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN'DAN HASTANEYE ZİYARET

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart'tan beri hastanede yatan tiyatro sanatçısı Kenan Işık'ı, tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde ziyaret etti.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nden ayrılan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, saat 19.50'de Işık'ın yattığı hastaneye geldi. Sanatçının son durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, aynı hastanede yatmakta olan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı da ziyaret etti.

Yaklaşık 50 dakika hastanede kalan Erdoğan'ın, doğum için Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde bulunan Fatih Terim'in kızı Merve Terim ile de görüştüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!