Ali Naci Küçük'le 24 saat Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 06:05

Sarı kırmızılı kulüpte neler oluyor, transferde kim gelecek kim gidecek, kamptan son dakika haberleri, taraftar gruplarından haberler, Sosyal medyada kulüple ilgili önemli paylaşımlar, röportajlar hepsi ve daha fazlası 24 saat Ali Naci Küçük'le burada olacak.

Haberin Devamı

26.06.2014

AYSAL-KARAMAN ZİRVESİ

GALATASARAY'da dün sürpriz bir görüşme yaşandı. Başkan Ünal Aysal, Les Ottoman Otelinde Hikmet Karaman ile bir araya geldi. Teknik Direktör arayışında olan Galatasaray'da başkan Aysal'ın Hikmet Karaman ile görüşmesi 'sürpriz bir anlaşmamı olacak, Karaman'a teklif mi yapıldı' yorumlarına neden oldu. Ancak Başkan Ünal Aysal, Galatasaray camiasında bu konuyu kendisine yöneltenlere Hikmet Karaman ile görüşmesi hakkında " Evet bir araya geldiğimiz doğru ama teknik direktörlük teklifi için değildi. sadece bazı alman teknik adamlar konusunda kendisinden Bilgi almak istedim" dedi.

MEVLÜT ERDİNÇ İSTANBUL'DA

Galatasaray kulübünün Olcan ile birlikte öncelikli olarak kadrosuna katmak istediği Mevlüt Erdinç, İstanbul’a geldi.

TATİLE GELDİ, GALATASARAY ADASINDA YEMEK YEDİ

Eşi ve çocuğu ile birlikte 3 günlüğüne tatil için İstanbul’a gelen Mevlüt, soluğu Galatasaray Adasında aldı. Kalabalık bir grup ve menajeri Ceylan Çalışkan ile birlikte dün öğle yemeğini milli futbolcu, Galatasaray Adasında yedi.
Ada’da G.Saray’ın transfer etmek istediği Mevlüt’e ise ilgi büyük oldu. Birçok kongre üyesi ve taraftar Mevlüt ile beraber fotoğraf çektirirken “ Ne zaman geleceksin. Transferini bekliyoruz” diyerek milli oyuncuya ilgi gösterdi.
Saint Etienne Kulübünün oyuncusu olan Mevlüt ise iki kulübün anlaşmasını beklerken Galatasaray ile Mayıs ayında el sıkışmıştı.

Galatasaray Adasında menajeri Ceylan Çalışkan ile öğle yemeği yiyen Mevlüt'e kongre üyeleri ve taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Mevlüt, " Transferini bekliyoruz. Ne zaman geleceksin" sorularına ise " Haber bekliyorum" yanıtı vererek Galatasaray'a gelmek istediğini tescillemiş oldu.

Twitter'da Galatasaraylıların gündemi Melo idi

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

FELİPE Melo'nun doğum günü sosyal paylaşım ağında Galatasaray taraftarının gün boyu gündeminde idi. 30 yaşına giren futbolcunun doğum gününü kutlayanlar arasında Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak'da vardı.

Haberin Devamı

Melo doğum gününde Albayrak'ı yine unutmadı

Albayrak " Happy birthday canım kardeşim" mesajı ile Melo'yu tebrik ederken, Brezilyalı yıldız da twitter hesabında " Thanks abiii" yazıp Albayrak ve eşi ile beraber çekildiği fotoğrafı takipçileri ile paylaştı

@_AAlbayrak: Happy birthday canım kardeşim..I love you @_felipemelo_

@tunayuxel: Galatasaray ruhunu yaşayan, yaşatan Felipe Melo'nun doğum günü kutlu olsun. iyi ki doğdun, iyi ki Galatasaraylısın. Melo'nun askerleriyiz!

@1905__uA: İyiki Doğdun, İyiki Bizimlesin Tekmeye Kafa Atan Adam 'FELİPE MELO'
Seni Sevmeyelim de Taşmı Olalım.

@pandorabahar: Cok guzel dogum gunu mesaji yazarim ama Melo'yu anlatmaya kelimelerim, edebiyatim yetmez. "Feliz aniversario Pitbull" diyip gecelim.

Haberin Devamı

@gkhankaya47: Hırsın Savaşmanın Şerefin Gururun Temsili FELİPE MELO!

Mutlu Yıllar ASLAN PARÇASI FELİİPE MELO !!

@asikcimbomlu: Sevmeyelim de taşa mı dönelimm??? İyi ki doğdun MELO??

@serdarsozer: Birinin Melo için "dil çıkaran pasta" hazırlatması ne güzl olurdu ha :)))))

@ultrAslanBlogu: Dünya kadar malın olacağına, Felipe Melo kadar Ön Liberon olsun.


GALALATASARAY'IN GÖZÜ BU MAÇTA!

Dünya Kupası'nda iki takım içinde tamam ya da devam niteliğindeki maç Galatasaraylıları da yakından ilgilendiriyor...

Çünkü yönetim imza attırmak istediği teknik direktöre bir an önce kavuşmak istiyor.

Başkan Ünal Aysal ve yönetimin takımın başına getirmek istediği antrenörler Löw ile Klinsmann bugün karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü yönetimi de bugün saat 19.00'daki Almanya-ABD maçına kilitlenecek.

Nedeni ise; Galatasaray yönetimi temas kurduğu 2 Alman teknik adamdan birinin turnuvaya veda edip görüşmelerin hız kazanıp imzaların atılmasını hedefliyor.

Löw ya da Klinsmann'dan Dünya Kupası'na veda eden teknik adam Galatasaray'ın radarına ciddi şekilde girecek ve bir adım öne çıkacak.

İki teknik adamda yani Almanya ve ABD, Dünya Kupası'nda tur atlarsa bu Galatasaray'ın işine gelmeyecek.



25.06.2014

HALDUN ÜSTÜNEL DÖNÜYOR MU?

GALATASARAY’da bugün saat 16:30’da yapılan Yönetim Kuruluna damga vuran olay Başkan Ünal Aysal’ın randevusu nedeni ile toplantıdan ayrılıp eski yönetici Haldun Üstünel ile bir araya gelmesi idi.

Haberin Devamı

Adnan Polat döneminde Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan ve imza attığı transferler, başarılı ile G.Saray Taraftarının gönlüne taht kuran Haldun Üstünel, Türk Telekom Arena Stadı’ndan Başkan Aysal ile bir araya geldi.

Bu buluşma sonrasında G.Saray camiası, taraftarı ve medyası içinde yeni bir soru gündeme geldi: “ Haldun Üstünel Florya’ya geri mi dönüyor?" Öyle ki Üstünel’in Florya’da görev alacağı heyecana ve yorumlara neden oldu.

Bizde bu soruyu Galatasaray Kulübünün 1 numaralı ismi Başkan Ünal Aysal’a sorduk... İşte Aysal’ın Üstünel ile buluşması ve bu konu hakkında verdiği yanıt… Aysal, "Haldun benim dostum ve sık sık görüşüyoruz. Bugün de Türk Telekom Arena Stadı'nda görüştük. Galatasaray dışında müşterek konularımızda var kendisi ile... Florya’da görev alması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bu gerçek dışı bir iddia..." cevabını verdi...

KLINSMAN TEKLİFİ DOĞRULADI

Löw ile birlikte Galatasaray Kulübğ Başkanı Ünal Aysal'ın göreve getirmeyi çok istediği Klinsmann'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Alman basınının sorusu üzerine Galatasaray'ın teklif yapıp yapmadığı hakkında açıklamalar yapan Klinsmann " Joachim Löw’ü arayarak, Fenerbahçe’de geçirdiği günler sonrasında İstanbul ile ilgili bazı ipuçları alabilirim. Ancak şu anda bir Dünya Kupası’ndayız. Başka şeyler düşünme şansımız yok. Muhtemel transfer ilgisi üzerinde durmanın şu anda anlamı yok” ifadelerini kullandı.


JESUS DA GELMEM DEDİ

Bilindiği gibi Roberto Mancini'nin istifası üzerine Galatasaray Kulübü'nde Teknik Direktör operasyonunu Başkan Ünal Aysal yönetirken, sahada mesai harcayan iki kişi var...

Tulun, Jesus ile de temasa geçmiş!!!!

Biri Bülent Tulun, diğeri ise Erdal Keser... Mircea Lucescu, Ottmar Hitzfeld ve Thomas Tuchel...

G.Saraylıların ve sarı kırmızılıların gözdeleri olup takımın başında görmek istediği Hitzfeld dışında bitti gözü ile bakılırken olumsuz yanıt alınan Lucescu ve Tuchel operasyonu... Şimdi sezonun açılmasına G.Saray'da yalnızca 12 gün kaldı. Vakit giderek daralırken, Bülent Tulun'un bir ünlü teknik adam ile daha temasa geçip olumsuz yanıt aldığı ortaya çıktı.

Jorge Jesus da ‘gelemem’ dedi

Galatasaray’ın Lucescu, Tuchel ve Hitzfeld’den sonra Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus ile de temasa geçtiği ortaya çıktı. G.Saray Kulübü yetkililerinden Bülent Tulun'un Tuchel ile temas kurduğu geçtiğimiz hafta, Benfica Kulübüne iki sezondur UEFA Avrupa Liginde final oynatma başarısı gösteren ve bu sezonda Portekiz’de takımını şampiyon yapan 59 yaşındaki teknik adam ile bir görüşme yaptığı ifade edildi.

Jorge Jesus’a da teklifte bulunan ve görüşen G.Saray Kulübü profesyonellerinden Bülent Tulun'a Portekizli teknik adamın “ Benfica ile 1 yıllık daha kontratım var. 5 yıldır bu kulüpte görev yapıyorum. Benfica’yı yüz üstü bırakıp gidemem. Buradan ayrılmam söz konusu olamaz” diyerek Galatasaray’dan gelen teklife kibarca olumsuz yanıt verdiği belirtildi

"SPOR BİTMİŞTİ, ADALET DE BİTTİ"

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bazı sanıkların yaptığı yeniden yargılama ve infazın ertelenmesi taleplerini kabul etme kararıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

ultrAslan'ın "Spor bitmişti, adalet de gitti" başlığıyla yayımladığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Tüm siyasetçilerin ve bazı medya mensuplarının gördüğü ve adları gibi gerçek olduğunu bilmesine rağmen sulandırarak aklamaya çalıştığı 3 Temmuz süreci, dün 13. ACM tarafından verilen karar ile bambaşka bir sürece girmiştir. 3 yıldır kendilerine kim tarafından olduğuna henüz tam karar veremedikleri odaklar tarafından kumpas kurulduğu yalanlarıyla ağlayanlara, bu iddialarının yersiz olduğu karar metninde belirtilmiştir. Ayrıca duruşma tutanaklarında tahrifat yapıldığı ve sahte deliller oluşturulduğu iddiası da bu kararla çöpe gitmiş; şikenin belgesi olan ve zanlılar tarafından da reddedilmeyen deliller suçun sabit olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Hukuksal boyutu hakkında sayfalarca yazılar yazılabilecek bu süreçte, yeniden yargılanma sebebinin kanunda yapılan bir değişiklik olması oldukça tartışmalıdır. Yargıtay'ın birçok kararında yer alan 'Ceza yargılaması sırasında yasada değişiklik olduğunda yeni yasa hemen uygulanır, ancak bu durum, önceki yasanın yürürlükte bulunduğu dönemde, o yasaya uygun biçimde yapılmış işlemlerin geçersizliği sonucunu doğurmayacağı gibi yenilenmesini de gerektirmez' ifadesi de bu yeniden yargılama kararı üzerindeki şaibeyi artırmaktadır. Bu kararın hukuki değerlendirmesi eğer hala kaldıysa, vicdanlı hukukçular tarafından yapılmalı ve halk tüm manipülasyonlara karşı aydınlatılmalıdır. Ancak telafisi mümkün olmayan hasarlar doğurmasından endişe ederek infaz kararını durduran 13. ACM'nin, bu karardan emsal alacak bir çok 'suçlunun' da toplum vicdanında ve yapısında bırakacağı hasarı hesap etmemiş olması düşünülemez. Özellikle kararın verildiği günden bu yana bu konuda çıkan haberler tüm kamuoyu gibi bizler tarafından da kaygıyla takip edilmektedir. Tüm bu hukuksal meselelerin dışında toplum ile yıllardır adeta alay eden ‘baş şikeci’ ve ekibi, kararla birlikte meşhur kıvırmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu zat, daha birkaç ay önce 'Ben Aziz Yıldırım olarak, bu hukuka aykırı karara saygı duymuyorum ve bu siyasi kararı tanımıyorum' sözlerine imza atmıştı. Başta 'Yalı çocuğu' olmak üzere camia olarak işlerine yarayacak her siyasi ve idari organa 'Biz sizdeniz' mesajı verenler, aslında hem yargıyı hem siyaseti kendi çıkarlarına alet ettiklerini sitelerinden yayınladıkları teşekkürlerle gösterdiler. Tam da bu noktada sürecin başından itibaren adaletin garantisi olmaları gerekirken, suçluların aklayıcısı rolünü üstlenen istisnasız tüm siyasiler de şapkalarını önüne koyup düşünmelidir. Haklının değil, sesi çok çıkanın yanında olarak idealist değil popülist olduğunu gösteren tüm siyasiler, toplum vicdanında ve kamu huzurunda affedilmeyecek ve unutulmayacaktır. Son olarak bırakın kalemlerini, aldıkları nefesi dahi kiralayabilecek kadar acizleşen medya organlarının tutumu da Türk basınının düştüğü içler acısı hali resmetmektedir. Süreci halk gözünde itibarsızlaştırmak için atmadığı takla kalmayan sözde basın mensupları, yukarıda saydığımız tüm gerçeklere gözlerini kapatmış ve satılık kalemlerini şikeyi aklamak ve süreci sulandırmak üzere oynatmışlardır. Klasörlerce delilin hukuksuz olduğu yalanıyla şikeyi yok sayanların, yabancı bir federasyon başkanının sahte bir şike teklifini kabul etmesini günlerdir 'Dünya'da şike skandalı' manşetleri ile duyurması, gündemin nasıl tıynetsiz bir medya güruhu tarafından yönlendirildiğinin açık ama acınası bir kanıtı niteliğindedir. 3 Temmuz şike skandalını gerçeklikten uzak bir biçimde aklamaya çalışan herkes er ya da geç adalet karşısında cezasını alacak ve Türk sporu bu sefillerden ilelebet temizlenecektir. Bilinmelidir ki fikri hür, vicdanı hür Galatasaraylılar olarak adalet arayışımız, kimseye yancı olmadan, kimseden medet ummadan, kayrılmayı değil, adaleti talep ederek, haksızlığa ve susan dilsiz şeytanlara isyan ederek, Galatasaray kültürüne yakışır biçimde sonuna dek devam edecektir."

24.06.2014

İŞTE TUCHEL'İN YANITI

TELEFONU AÇTI VE...

GALATASARAY'da Başkan Ünal Aysal dahil tüm yönetimin 'yeni teknik direktör' gözü ile baktığı Thomas Tuchel'den olumsuz yanıt geldi.
Erdal Keser ile Galatasaray'ı, hedefleri, şartları ve kadro yapısını konuştuktan sonra 2 gün süre isteyen Tuchel dün Galatasaray Futbol Takımı İdari Koordinatörü Erdal Keser'i aradı. Tuchel, Galatasaray'ın teklifine telefonda bu sözlerle olumsuz yanıt verdi:

"Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyarım. Gelecek yıl için teklif yaparsanız gelirim. Ancak bir yıl dinlenmek istiyorum. 5 yıl boyunca hiç ara vermeden yoğun şekilde çalışmak beni psikolojik olarak çok yıprattı. Teklifinize teşekkür ederim" dedi.


23.06.2014

Atletico 6 Ağustos dedi

Arda Turan, Ağustos'un ilk haftası İzmir'de...

Soma'da hayatını kaybeden ve yaralanan maden işçilerine yardım adına Atletico Madrid ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'da bu karşılaşma için görüşmeler start aldı.

İzmir'de oynanacak maç için Atletico Madrid, 6 Ağustos 2014 tarihinde takviminin müsait olduğunu Galatasaray kulübüne iletti.

Sarı kırmızılılar da bu tarihi onaylar ise 6 Ağustos aksi takdirde iki hafta içinde Atletico Madrid-Galatasaray maçı oynanacak



21.06.2014

Bütün yollar Tuchel’e çıkıyor

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, yönetimin yoğun vetosu ile kesin olarak G.Saray’ın antrenör adayları arasında devre dışı kaldı. Schubter listeden çıkarılırken, Galatasaray’da Thomas Tuchel artık en iddialı ve yakın teknik adam haline geldi

Almanya Milli Takımı hocası Löw ve İsviçre Milli Takımı Hitzfeld ise Dünya Kupasında tur atlarsa iki teknik adamda Galatasaray’ın gündeminden düşecek.Dünya Kupası takvimi nedeni ile Bekleyecek vakti olmayan Galatasaray'da tüm yollar Tuchel'e çıkıyor

20.06.2014

BUNLAR HASTALIKLI BEYİNLER

Fenerbahçe taraftarının çürkin hareketine GALATASARAY'dan sert yanıt... Dün akşam Ülker Arena'da Fenerbahçe taraftarının sarı kırmızılı takıma ayrılan benche 'etek' koyması üzerine Galatasaray Kulübü Basın sözcüsü yanıt verdi.

Ergün, 'Bunlar hastalıklı beyinler. Aslında bu yaptıkları Galatasaray'a değil kadınlara hakarettir. Kadın objesi olan bir malzemeyi bizim benchimize koymak ancak hastalıklı beyinlerin düşüncesidir. Cezalı maçları kadınların önünde oynatıldığı bir zihniyette böyle hastalıklı beyinlerin yaptıkları yadırganmalıdır' dedi.


19.06.2014

AYSAL'DAN DEMİREL'E: İSTİFA EDİN

Maça sayılı saatler kala Basketbol federasyonu Başkanı Turgay Demirel ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında gergin bir görüşme oldu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in 'maça çıkın' telkinine, "Maça çıkmıyoruz, kararımızdan vazgeçmeyip istifanızı istiyoruz" yanıtını verdi.


GALATASARAY GERİ ADIM ATMIYOR

Final serisi son maçına saatler kala karşılıklı adım atma beklentisi devam ederken maç öncesi gerçekleştirilen derbi il güvenlik kurulu toplantısı Galatasaray'ın katılımı olmadan gerçekleştirildi.

Sarı kırmızılılar bugün saat 21:00'de başlayacak olan Basketbol Ligi final serisi 7.maçına çıkmamak da çok kararlı. Başkan Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu, TBF'nin kararları üzerine bu tarihi protestodan vazgeçmeyip Ülker Arena'daki maça çıkmayacak.

Takım kampta ama...

Dün antrenman sonrasında Maslak Sheraton Otelinin yolunu tutan Galatasaray Basketbol takımı halen kampta...

Ataman şut idmanını iptal etti

Her ihtimale karşı kampa giren Galatasaray Basketbol Takımı yönetimin " Maça çıkmayacağız" konusunda kararından vazgeçmemesi üzerine Ergin Ataman, sabahki şut antrenmanını iptal etti.

Aysal: Ben bir kararı zor alırım Aldığım karardan da geri dönmem

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ise kendisine ' maça çıkmayacak mıyız. Durumda değişiklik var mı' sorularını ise " Ben bir kararı kolay kolay almam, ancak aldığım karardan da geri adım atmam" diye yanıtladı

İl Güvenlik Kuruluna kimse katılmadı

Galatasaray Kulübü, az önce derbi için yapılan İl Güvenlik Kurulu toplantısına da hiçbir temsilcisini göndermedi ve katılmadı.

Kamp 18:30'da sona erecek

Galatasaray Basketbol takımı, saat 18:30'da Maslak Sheraton Otelindeki kampını tamamlayıp sporcular evlerine dağılacak.


18.06.2014

HAJROVİC KOPTU GİDİYOR

Mayıs ayı başında alacaklarının zamanında yatırılmadığı için kaçan Izet Hajrovic FIFA'ya yaptığı şikayeti geri çekmedi ve Galatasaray Kulübünden 4.8 milyon euroluk erken fesih tazminatı talep etti.

Galatasaray kulübü, dün bu gelişmeyi KAP'A bildirerek şu açıklamayı yaptı: " Şirketimize bugün yapılan tebligata göre; profesyonel futbolcu Izet Hajrovic' in avukatı tarafından FIFA' ya yazılı talepte bulunularak ödemelerin geç yerine getirilmiş olması dolayısıyla Şirketimizden 4.6 Milyon Euro tutarında erken fesih tazminatı talep edilmiştir. Şirketimiz tarafından ilgili duruma süresi içinde yazılı olarak yanıt verilecek ve her türlü hukuki yola başvurulacaktır.


GALATASARAY, Avusturya Salzburg kampında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile hazırlık maçı yapacak.

19 Temmuz'da Leverkusen ile oynayacak olan sarı kırmızılılar, 23 Temmuz'da ise Rapid Wien takımı ile oynayacak.

17.06.2014

GALATASARAY OLCAN İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Kadrosuna kısıtlı bütçesini göz önüne alarak yerli takviyesi yapmak isteyen Galatasaray Yönetimi Olcan'ı kadrosuna katmak da kararlı.

2 milyon Euro artı Umut Gündoğan şeklindeki ilk teklifi reddeden Trabzonspor Kulübü'ne, Galatasaray Yönetimi sürpriz bir öneride bulundu.

Olcan Adın'ı kadrosunda görmek isteyen Galatasaray, Trabzonspor'a 4.5 milyon Euro para artı takas olarak da Salih Dursun'u teklif etti.

Galatasaray Kulübü, Salih Dursun'u devre arasında 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Trabzonspor'un Galatasaray'ın bu teklifine olumlu yanıt vermesi halinde Olcan sarı krmızılı kulübe imza atacak



TUGAY KREİMOĞLU İSTİFA ETTİ
Dün Hürriyet'in duyurduğu ayrılık bugün resmiyet kazandı ve Tugay Kerimoğlu da Mancini gibi istifa etti.

Galatasaray'da, teknik direktör Mancini ile yolların ayrılmasından sonra şimdi de yardımcısı Tugay Kerimoğlu istifa kararı aldı.

Dün Florya'daki personelle tek tek vedalaşan Tugay Kerimoğlu istifanın ardından yaptığı açıklamada, "Madem yeni bir ekip göreve geliyor, ben de Galatasaray'ın önünü açmak ve her zaman gurur duyduğum Galatasaraylılık duruşu ile istifa ediyorum. Bu istifa tamamen Galatasaray'ın menfaati içindir. İhtiyaç duyulduğu 2 ayrı dönemde görev aldığım kulübümden bir diğer ayrılış sebebim ise yola tek başıma devam isteğidir. Artık teknik direktörlük yapmak istiyorum" dedi.


16 Haziran 2014

ROBERTO Mancini'nin istifasının ardından gözler İtalyan teknik adam ile birlikte çalışan Galatasaray'ın efsane isimleri Tugay Kerimoğlu ile Taffarel'e çevrilmişti.

Antalya'daki antrenör kursundan hafta sonu dönen Tugay Kerimoğlu sabah saatlerinde Galatasaray Yönetimi ile kısa bir görüşme yaptı.

G.Saray'ın efsane futbolcusu ve antrenörü daha sonra Florya Metin Oktay Tesislerinde çalışan personel ile tek tek vedalaştı.
Sarı kırmızılı kulüp ile 2 yıl daha kontratı bulunan Tugay Kerimoğlu'nun da Florya'daki personelle vedalaşarak önümüzdeki yıl Galatasaray'da görev almayacağı da kesinleşmiş oldu.

AYSAL VE KESER ZİRVESİ ROTAYI ÇİZECEK

LUCESCU’nun Ahmedov’dan ayrılık için izin alamayıp Başkan Ünal Aysal’a teşekkür edip Galatasaray’ın teklifine olumsuz yanıt vermesi üzerine herkesin kafasında aynı soru var…
“ Peki şimdi ne olacak?”

Bu konuda birkaç ipucu ve bazı sıcak bilgileri sizler ile paylaşalım…
-Lucescu girişiminin olumlu sonuçlanmaması üzerine Galatasaray’da rota Başkan Ünal Aysal’ın deklare ettiği gibi “ Alman ya Hollanda ekolüne” yöneldi

ERDAL KESER İSTANBUL'DA...

-Başkan Ünal Aysal’ın Florya’ya atadığı ve göreve getirildiğini ilk olarak Hürriyet’ten okuduğunuz Erdal Keser bugün İstanbul’a geldi.

AYSAL İLE BİR ARAYA GELİP YOL HARİTASINI ÇİZECEK

-Futbol Takımı İdari Koordinatörlüğü görevini yönetecek olan G.Saray’ın eski kaptanı ve antrenörü Erdal Keser, 1-2 gün içinde Başkan Ünal Aysal ile kritik bir görüşmeye imza atacak.
-Florya’da Erdal Keser ile birlikte uyum içinde çalışacak ve G.Saray eski kaptanı ile iyi bir iletişim adına Alman yada Hollandalı bir teknik adama G.Saray’ı emanet etmek isteyen Başkan Ünal Aysal, Keser ile görüşüp yol haritasını tayin edecek.

-Şimdi kamuoyunda adı sıkça anılan birkaç teknik adam konusunda ipucu verelim…
Kesin bilgiler olduğu için bazı teknik direktör adayları konusundaki gerçekleri yazalım..

SAMMER'İN MÜNİH İLE UZUN SÜRELİ KONTRATI VAR

*Matthias Sammer: Alman teknik adamın Bayern Münih Kulübü ile uzun süreli kontratı var. Kendisi Bayern Münih Kulübünde Sportif Direktörlük görevini yürütüyor. Ve Galatasaray yönetimi yapı olarak Sammer’i düşünmüyor

MARTİN JOL VE DİCK ADVOCAAT FAVORİ ADAYLAR DEĞİL

*Martin Jol ve Dick Advocaat: Belki de Lucescu’nun hayır yanıtı vermesi üzerine adı en çok işlenen teknik adamlardan ikisi…
Mancini döneminde de isimleri Başkan Ünal Aysal’ın önüne sunulmuştu.
Ancak kesin alınan bilgiye göre Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler ne Martin Jol ne de Dick Advocaat ile temasa geçmedi. Bu iki antrenör ile kontak kurulmadı.
Hem Martin Jol hem de Advocaat Galatasaray’ın favori teknik adamları arasında değil

14 Haziran 2014

TÜRKİYE Basketbol Play off final serisinin 5.maçında yine yaşanan olaylar karşılaşmanın ve skorun önüne geçti. Ve Galatasaray dün gece yaşananları anlatmak üzere bugün saat 15.00'da bir basın toplantısı düzenleme kararı aldı. İsterseniz neler yaşandığını kısaca bir özetleyelim.

1- ATAŞEHİR'DE KÜFÜR YOK DENMİŞTİ...

Perşembe günü düzenledikleri basın toplantısında Abdi İpekçi'de yaşanan olaylara değinip " Galatasaray taraftarı el kol ile sporcularımızı taciz etti. Ataşehir'de Ülker Arena'da küfür yok" açıklaması yapılırken 1 gün sonra Galatasaray Basketbol Koçu Ergin Ataman başta olmak üzere basketbolcular ve yöneticilere sinkaflı küfürler edildi.

2-ÖNCE G.SARAY YÖNETİMİNİN OTURACAĞI LOCA İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe Yönetimi, Güvenlik toplantısında sarı kırmızılı yöneticilere vereceğini taahüt ettiği locadan çıkarttı.
Emniyet Spor Büro tedbirleri almış ve Galatasaray yöneticileri de locaya yerleşmişti. Ancak Fenerbahçe kulübü yetkilisi olduğu belirten bir görevli gelip hiçbir açıklama yapmadan " Burada oturamazsınız" dedi.

Galatasaray Yönetiminin ilk 2 maçta oturduğu 3030 numaralı loca ise Aziz Yıldırım'ın talimatı ile iptal ettirildi.
Ve yönetim kurulu üyeleri Necati Demirkol ile Sedat Doğan 304 numaralı TBF'nin locasına yönlendirildi.

3- TBF LOCASINDA 'GEREKİRSE POLİS ZORU İLE ÇIKARIRIZ DENDİ

Galatasaray Yöneticileri, TBF'nin locasına geçmek istedi. Ancak bu kezde Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri locaya gelip " Burada oturamazsınız. Bu tarafsızlık ilkesine aykırı" dendi.
Ancak TBF'nin locasında Fenerbahçe taraftarları da vardı. Ve Galatasaray yöneticileri de 'tarafsızlık ilkesi nerede' diyerek çıkış yaptı.
TBF yetkilisi inatla G.Saray yönetimini çıkartmaya çalıştı ve daha sonra " Eğer çıkmaz iseniz polis zoru ile çıkartırız. Burada sizin güvenliğinizi sağlayamayız" dendi.

SALONU TERK EDİN DENDİ, TÜKÜRÜK VE SÖZLÜ TACİZ YAPILDI

4-Galatasaray yöneticileri maçın başlamasına 3 dakika kala TBF'nin locasının dışına çıkartıldı ve idarecilere pota arkasında oturabilecekleri söylendi.
Salondaki güvenlik güçleri ise Galatasaray yöneticilerine " Salonu terk edin, güvenliğinizi sağlayamayız" dendi. Ancak Galatasaray yönetimi buna itiraz etti.

Sarı kırmızılı yöneticiler basketbolcular ile benchte oturmak istedi ancak yetkililer akreditasyon kartları olmadığı için izin vermedi. Karşılaşma başlarken yöneticiler pota arkasına Fenerbahçe taraftarlarının arasına oturtuldu ve sık sık sözlü olarak taciz edildi.
Küfür ve tükürük yediler...

FENERBAHÇE GÜVENLİAK TAHSİS ETMEDİ

5-Fenerbahçe kulübü ise kendi sahasında oynanan maçta Galatasaray yönetimine hiçbir güvenlik hizmeti sağlamadı. Sarı kırmızılı yöneticileri yalnızca yanlarında getirdikler 4 koruma ve Spor Büro görevlileri korudu.
Devre arası Galatasaray yönetimine tahsis edilen lounge da Fenerbhçe taraftarları vardı.

6-ATAMAN'A YABANCI MADDE YAĞDI...POLİS ŞAPKASI İLE ÇIKARILDI

Maç boyu edilen küfürlerden sonra karşılaşma bitimi ise küfürler ve yabancı maddeler Ergin Ataman'a atıldı. Mili Takm Başantrenörü Ataman sahadan kafasına polis şapkası takılarak çıkartıldı.

Ve bakın Galatasaray ve Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman maç sonunda ne açıklamalar yaptı

GALATASARAY Başantrenörü Ergin Ataman'dan olay sözler...

Sarı kırmızılı takımın koçu Fenerbahçe Ülker maçından sonra önemli bir açıklamada bulunup Fenerbahçe Başkan Vekili Mahmut Uslu'nun kendisine küfür ettiğini açıkladı...

BEN HİÇBİR HAKEME KÜFRETMEDİM

Ergin Ataman,

"Öncelikle Fenerbahçe Ülker oyuncularını kutluyorum. Maçın birinci devresi tempolu oyunla agresif savunma yaptılar. Hücum düzenlerimizi bozdular. Hücumda düşük yüzdelerde kaldık, bizi top kayıplarına zorladılar. Onların istedikleri şekilde maç gelişti. İç saha avantajının verdiği agresiflikle sert savunma yaptılar. İkinci devre öncesi soyunma odasında konuştuk. Hücumumuzu yine istediğimiz şekle getirdik. Artık hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Maçı 10 sayıya kadar getirdik. Teknik faul aldığımda hakeme küfür etmedim. İsterse ne dediğini kendisi söylesin. Küfür benim tarzım değil. Yaklaşık 16-17 yıldır baş antrenörlük yapıyorum hiçbir hakeme küfretmedim.

ANA, AVRAT, KARDEŞ KALMADI

Sahada basketbol oynamaya elverişli bir ortam yoktu. Maçın birinci dakikasından itibaren ana, avrat, kardeş, çoluk, çocuk kalmadı. Holigan taraftarların bunu yapmasına engel olamıyorsunuz. Beni en çok üzen şey daha önce birlikte çalıştığım Mahmut Uslu’nun pantolonunu tutarak seni s... demesi oldu. Gerekli şeyleri hukuki yoldan başlatacağız. Beni üzen bir nokta da çok saydığım Ahmet Özokur, Abdullah Kiğılı ve Ülker müessesesinin bu konuda duruşu. Geçmişte üç yıl gururla gururla çalıştım. İki Türkiye Kupası ve iki Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandık. Ülker, dünyanın en saygın müesseselerinden birisidir. Çok saygı duyduğum, beyefendi, mütevazı bir insan olan çocukların bu sporu sevmesi için uğraşan, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum Sayın Murat Ülker’e soruyorum. Buna nasıl müsaade ediyorsunuz. Beni en çok üzen nokta bu. Şunu da belirtmek istiyorum, Türküm.

KAYITSIZ, ŞARTSIZ ÜLKEME HİZMET EDECEĞİM

Milli Takım antrenörlüğünü kayıtsız şartsız ülkeme hizmet edeceğim. Bugüne kadar hem Türk takımlarında hem Avrupa takımlarında birçok Avrupa kupası ve sayısız başarı kazandım. Kendimle, yaptıklarımla gurur duyuyorum. Seride 3-2 gerideyiz. Yine söylüyorum; 3-3 yapacağız ve şampiyon olacağız. Fenerbahçe Ülker’de geçmişte birlikte çalıştığım, milli takımda birlikte çalışacağım birçok oyuncu var. Hepsini gözlerinden öperim." dedi.


13.06.2014

AZİZ YILDIRIM LOCAYI İPTAL ETTİRDİ

Galatasaray Yönetimi’ne güvenlik toplantısında verilen 303 no’lu locayı Aziz Yldırım iptal ettirdi. Galatasaraylı yöneticiler daha sonra güvenlikli bölge olduğu için TBF'ye ait olan locaya geçti. Galatasaraylı yöneticiler buradayken locaya Fenerbahçeli taraftarlar alındı. TBF yetkilileri polis zoru ile kavga ederek Galatasaraylı yöneticileri Fenerbahçeli taraftarların arasına yolladı. Galatasaray yönetiminden Necati Demirkol ve Sedat Doğan emniyetin uyarılarına rağmen salonu terk etmedi. Galatasaraylı yöneticiler maçı pota arkasında yer alan tribünden takip etti..

AYSAL'DAN MORAL ZİYARET

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal'dan kritik maça saatler kala moral ziyareti... Saat 21.00'de Ülker Arena'da Fenerbahçe ile karşılayacak olan Galatasaray'ın kampına Aysal, basketbolcularla görüşüp başarılar dilemek adına çıkarma yaptı. Başkan Ünal Aysal, Final serisinde oynanacak olan .5.maç öncesinde Fenerbahçe karşılaşması için Kozyatağı By Otell'de kampta olan Galatasaray basketbol takımı ve koç Ergin Ataman ile konuşup kendilerine olan güvenini dile getirdi.

AZİZ YILDIRIM VE MAHMUT USLU’YU DAVA EDİYORLAR

GALATASARAY Kulübü, dün duyurduğumuz gibi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yöneticilerinin açıklamaları üzerine yargı yoluna başvuruyor. Sarı kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden bildiri yayınlayıp “ Sporda barış ortamının sağlanmasının önündeki en büyük engel olan ve Türk sporunun dünyadaki saygınlığına gölge düşüren kişiyi muhatap almayacağımızı ve ‘söylem ve eylemleri’yle ilgili yargı yoluna başvuracağımızı dün açıklamıştık.

Galatasaray Spor Kulübü avukatları, dün yapılan basın toplantısında açık suç unsuru taşıyan konuşmalarla ilgili dosyayı tamamlayarak bugün savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Basın toplantısında konuşan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesini amaçlayan yasa çerçevesinde, kanunun öngördüğü en ağır yaptırımların uygulanmasını talep ediyoruz.

ATAMAN DA TAZMİNAT DAVASI AÇACAK
Öte yandan, Galatasaray Liv Hospital Basketbol takımımızın ve milli takımımızın hocası Ergin Ataman’a yönelik ağır hakaret içeren sözler nedeniyle, hem Galatasaray Spor Kulübü, hem de Sayın Ataman; ceza ve tazminat davaları açılması için bugün itibariyle hukuki süreci başlatıyor.

Hocamız Sayın Ergin Ataman, hem mesleki kariyerindeki üstün başarıları, hem de kişiliğiyle, tüm spor kamuoyunun yakından tanıdığı, saygı ve sevgi duyduğu çok önemli bir spor adamıdır. Bugüne kadar başarıyla hizmet verdiği kulüplerden sonra, yakında Milli Takımımızın başında çok önemli bir sınava çıkacaktır.

Kişisel hırsları uğruna bütün değerleri çiğnemekten çekinmeyen bir kişinin, Galatasaray ve milli takımımızın hocasına yönelik ahlaksızca söylemleri karşılıksız kalmayacak ve yargıda hesabı sorulacaktır. Galatasaray camiası, bu davanın sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Yargıdan başka hiçbir platformda muhatap almayacağımızı vurguladığımız bu kişinin kulübümüzle ilgili hezeyanlarını ise ciddiye almıyoruz.Bizi, içinde debelendiği bataklığa çekemeyecektir. Galatasaray’ın ‘Türkiye ve dünyadaki’ şanlı tarihi gereken cevabı veriyor. Kendisinden hesap sorması gerekenler varsa, onlar, asırlık bir camianın ‘Türkiye ve dünyadaki’ itibarını yerle bir ettiği için, kendi kulübü ve camiası olmalıdır”


BURAK YILMAZ DA EVLENİYOR

Galatasaray'da bu Mayıs ve Haziran ayında evlenenler kervanına Burak Yılmaz'da katılıyor. Hajrovic, Hamit Altıntop ve Ceyhun Gülselam'ın ardından yeni damat Burak Yılmaz oldu. 15 Haziran 2014 tarihinde Burak Yılmaz da dünya evine girecek.

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


Burak Yılmaz, İstem Atilla ile Pazar günü babası Fikret Yılmaz'ın Antalya'daki evinde sade bir törenle hayatını birleştirecek. Nikahı Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel kıyacak. Çocukluk aşkı olan İstem Atilla ile dünya evine girecek olan Burak Yılmaz'ın Antalya'daki nikahı ise aile arasında olacak ve davetli olmayacak


HAKAN ŞÜKÜR FLORYA'DA

GALATASARAY'ın efsane kaptanı Hakan Şükür, Florya'da...

Aman yanlış anlamayın!!!
Teknik heyet yada farklı bir görüşme için değil Kral lakaplı oyuncu alt yapı seçmeleri için Florya'da idi...
Bağımsız Milletvekili ve sarı kırmızılı takımın eski golcüsü Hakan Şükür, Galatasaray Futbol Akademisi seçmelerini izlemek adına Florya Metin Oktay Tesislerinde idi. Oğlu Ömer Hakan Şükür'ün de Galatasaray alt yapısında oynayan eski milli oyuncu, Florya'da sarı kırımızılı takımın geleceğini yorumladı.

GS TV ekranlarına konuşan Hakan Şükür, " Bana göre geride kalan sezonda tüm kulvarlarda mücadele eden Galatasaray'ın bütün mücadelelerinde sezon sonuna kadar yarışta kalması bence önemli bir başarı.
Son 3 senedir Galatasaray önemli kupalar aldı.

Elbette Galatasaray için her zaman hedef ve başarı şampiyonluktur. Ama Bence Fenerbahçe'nin aldığı ceza nedeniyle Şampiyonlar Ligine gidemediği ortamda Devler Ligine gitmek de yani İkincilik de önemli başarı.
Mancini ayrıldı. Galatasaray'ın İskeleti bozmadan yoluna devam ederek başarılı olacağını düşünüyorum" dedi.



12.06.2014

Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray

TAFFAREL VE TUGAY'IN ADI SİLİNDİ

MANCİNİ ile birlikte iki efsane G.Saray’lının ismi de resmi siteden silindi…

İSTİFA ederek Galatasaray’daki görevinden ayrılan Roberto Mancini ile birlikte iki önemli yardımcısı Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’in isimleri sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden çıkarıldı.
Galatasaray Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve Antalya’da Pro lisans kursunda bulunan, Pazar günü İstanbul’a dönerek sarı kırmızılı idarecilerle görüşecek olan Tugay Kerimoğlu’nun ismi de şu anda resmi siteden silinmiş durumda…

Tugay Kerimoğlu gibi Fatih Terim döneminden bu yana teknik heyette bulunan Taffarel’in de ismi artık listede yok.

İki antrenörü ile Galatasaray’ın devam edip etmeyeceğini ise teknik direktörün belirlemesi kesin olarak tayin etmiş olacak.

Tugay Kerimoğlu ise Antalya’dan dönüp Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra yol haritasını çizmesi bekleniyor.

G.SARAY HUKUKİ YOLLARA DA BAŞVURACAK

GALATASARAY'dan az sonra Aziz Yıldırım'a yanıt gelecek.
AZ önce düzenlediği basın toplantısında "Türkiye'ye şikeyi sokan Galatasaray'dır" sözü ile sarı kırmızılı kulübü hedef alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, Galatasaray resmi internet sitesinde yanıt verilecek.

Şu anda Galatasaray Kulübünde hukukçular ve iletişim sorumluları metni hazırlıyor ve az sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanının yaptığı ithamlar, suçlamalar ve aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu'nun verdiği 2 maçlık ceza ile alakalı kapsamlı bir açıklama yapılacak.

Aynı zamanda Galatasaray Yönetim Kurulu, Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe yöneticilerin açıklamaları üzerine hukuki yollara da başvurup, dava açacaklar...



11.06.2014

ROBERTO Mancini’nin istifasının ardından gözler yeni teknik direktör adaylarına çevrildi. Ortaya İtalyan teknik adamın ayrılması ile beraber sayısız teknik adam ismi atılmaya başlandı.

Şimdi öncelikli olarak belirtelim…
Galatasaray için ismi ortaya atılan teknik adamlardan sırası ile yazalım Ünal Aysal’ın ajandasında adı yer almayan teknik direktörler listesini…

1-Mustafa Denizli, Başkan Ünal Aysal’ın gündeminde yok. Aysal, yabancı bir teknik adam istiyor
2-Murat Yakın iddiası ile tamamen yalan. Başarılı ancak genç teknik adam Galatasaray’ın teknik direktör adayları arasında bulunmuyor
3-Ve adı aylarca hatta Fatih Terim gittiğinde de ortaya atılan bir isim var…Eric Gerets…
Eski yardımcısı Erdal Keser’in de Galatasaray’da göreve getirilmesi sonucunda Gerets’in ismi bugün ismi sıkça dile getirildi. Ancak Gerets’in ismi de Ünal Aysal’ın alternatifler arasında katiyetle bulunmuyor. Yani Galatasaray’ın eski teknik adamının dönüşü mutlak görünmüyor

Şimdi gelelim bir başka konuya…Başkan Ünal Aysal, Florya’da göreve getirdiği Futbol Takımı İdari Koordinatörü Erdal Keser faktörü ile de Alman yada Hollanda kökenli bir teknik adamı Galatasaray’ın başına getirmek istiyor.

LUCESCU PAZAR GÜNÜNE KADAR SÜRE İSTEDİ

Fakat altını kalın çizgilerle çizelim. Tüm Galatasaraylıların gönlünde yatan bir isim var elbette. O da Mircea Lucescu… Rumen teknik adam ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetimi bir görüşme gerçekleştirdi.
Lucescu’nun ismi Shaktar Donetsk Kulübü ile olan sözleşmesi nedeni ile listede üst sıralarda bulunmuyor.
Ukrayna’daki huzuru bozulan ve iç savaş nedeni ile sıkıntılı günler geçirmiş olan Lucescu, Türkiye’ye dönmeyi çok istiyor. Ancak Shaktar Donetsk Kulübü ile kontratını 1 yıllığına uzatmış olması, Galatasaray’a ‘evet’ yanıtı vermesini engelledi.

Lucescu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan 15 Haziran Pazar gününe kadar süre istedi. Bu süre zarfında Lucescu, Shaktar Donetsk Kulübü Başkanı ve yakın dostu Ahmedov ile görüşüp izin isteyecek. Ahmedov, Lucescu’ya izin vermezse Galatasaray’ın tazminat ödeme ihtimali nedeni ile Rumen hocanın Türkiye’ye dönüşü yine mümkün olmayacak.

ÜNAL AYSAL'DAN HÜRRİYET.COM.TR'YE ÖZEL AÇIKLAMA

Roberto Mancini'nin Galatasaray'daki görevini bırakmasının ardından birçok teknik direktör adayı da yazılıp çizilmeye başladı.

hurriyet.com.tr bu soruyu da Galatasaray Kulübünün 1 numaralı ismi Başkan Ünal Aysal'a sordu...

Ve işte Başkan Aysal'ın bu konu hakkındaki özel açıklamaları...

-Mancini'nin görevi bırakması ile 3 saat önce çalışmalara başladık.
- Birincisi iddia edildiği gibi Mustafa Denizli gündemimizde yok. Kendisi değerli bir teknik adam.
-Ama bizim düşüncemiz Galatasaray'ı Alman yada Hollanda ekolünden bir teknik adama emanet etmek
-Lucescu sorusu sıkça yöneltiliyor. Kendisi kulübü Shaktar Donetsk ile yeni sözleşme uzattı. Elbette başarılı bir hoca. Ama mevcut şartlarda bu zor gibi.
-Favorimiz Alman yada Hollanda ekolü.
-Ayrıca gelecek teknik direktörün maliyeti, kaç kişi ile geleceği ve istediği şartlar Galatasaray için çok önemli. Bunu unutmayın...

ÜNAL AYSAL HÜRRİYET'E ANLATTI

GALATASARAY ile Roberto Mancini'nin yolları ayrıldı.
Peki, İtalyan teknik adam neden gitti?
İstifa mı etti yoksa Aysal mı gönderdi?
Tazminat alacak mı?
Mancini'ye gitme kararı alan neden neydi?

İşte bu soruların hepsini Başkan Ünal Aysal, Hürriyet'e anlattı.

Aysal'ın anlatımı ile Galatasaray ve Mancini'nin yollarının ayrılma hikayesi...

" Bu konudaki endişelerimi daha önce zaten dile getirmiştim.
Galatasaray'ın içinde bulunduğu şartların Mancini için sıkıntı yaratabilme ihtimali vardı.
Dün bir araya geldiğimizde Mancini'ye Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu anlattım. Ve Galatasaray'ın transfer bütçesi ve mali imkanları konusunda bilgi verdim.

Şunu söyleyebilirim. Mancini'nin Galatasaray'dan ayrılmasının 2 önemli nedeni bulunuyor.

1-UEFA'nın Galatasaray'a koymuş olduğu bütçe kısıtlaması ve kadro maliyetimizin 90 milyon euro ile sabitlenme şartı.
Bu da Galatasaray'ın ve Mancini'nin transfer bütçesi konusunda anlaşamamasına neden oldu.

2- Mancini'nin yadırgadığı ve sürpriz olarak karşıladığı TFF'nin aldığı 5+3 yabancı sınırlaması kararı.

Mancini, bu 2 önemli nokta nedeni ile başarıya götürecek bir kadro kurmasınınçok zorlaşacağını belirtti.

Ve Galatasaray'daki görevini bırakma kararı aldı

Mancini ile yollarımızı son derece dostça ve medeni bir şekilde ayırdık.

Kendisi Galatasaray Kulübünden herhangi bir tazminat talebinde bulunmadı.

O YAZIYI YAZAN ARTIK İPEKÇİ'DE OLMAYACAK!

Rakibi Fenerbahçe Ülker’i 88-82 mağlup ederek Beko Basketbol Final Serisinde durumu 2-2’ye getiren Galatasaray’da maç sonunda skorborda ses düzeni operatörünün “Koyduk mu?” yazısı soğuk duş etkisi yarattı.
Salonda birçok kişinin gözünden kaçan bu detay Galatasaray Yönetimini şoka uğrattı.

Önce sosyal düşen Abdi İpekçi Salonu skorboardındaki ‘Koyduk mu’ yazısının doğruluğu dün gece acilen araştırıldı.

Ve Galatasaray Kulübü idarecileri dışarıdan hizmet aldıkları ve Abdi İpekçi Spor Salonunda oynanan her maçta görev alan ses düzeni ve reklamlardan sorumlu olan operatöre gece yarısı 23:45 sularında ulaştı..

Hasan isimli bu operatör, yöneticilerin " Bu internetteki resim doğru değil. Feyk değil mi? Böyle birşey yazmadın?"

Ancak Hasan isimli dışarıdan hizmet alınan firmanın operatörü, ‘Koyduk mu’ yazısını bir an dolduruşa gelip yazdığını itiraf etti ve Galatasaray Kulübü’de bu harekete imza atan şahsın hemen sözleşmesinin ve iş akdinin feshedilmesi kararını aldı.

Sabah da Ses düzeni ve reklamlardan sorumlu hizmet alınan şirket ile görüşüldü ve Hasan isimli çalışanın artık Abdi İpekçi'deki görevine firması ile de görüşülüp son verildi.


Ali Naci Küçükle 24 saat Galatasaray


10.06.2014

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ

Galatasaray'da tüm yönetim kurulu üyelerinin merakla beklediği toplantı sona erdi. Yeni görevlendirme konusu rötar yaptı.

Başkan Ünal Aysal'ın Yönetim Kurulu içinde görevlendirmeleri yeniden revize edeceği toplantıdan sonuç çıkmadı.

Mancini görüşmesi ile güne hızlı bir giriş yapan Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu içindeki yeni görevlendirmeleri haftaya bıraktı

Futbol şubesi başta olmak üzere, basketbol, voleybol, altyapı ve amatör şubelere yeniden yönetici atamaları yapacak olan Başkan Ünal Aysal, bu görev tebliğlerini önümüzdeki Salı gününe bıraktı..
Önümüzdeki hafta açıklanacak kararlarda Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Florya’nın yönetimini Emir Sarıgül ile birlikte Ebru Köksal’a verirken, kadın basket ve voleybol şubelerine de Candan Erçetin’i atayacak.

HERKES OLCAN'I BEKLİYOR

GALATASARAY ve Beşiktaş’ta herkesin akıbetini merakla beklediği tek isim Olcan Adın....Çünkü Fenerbahçe dışında Türkiye’de 3 büyük kulübün de aklında Olcan’ın seneye hangi takımda forma giyeceği sorusu var.

İlk yazıma da G.Saraylıların da çok merak ettiği Olcan transferindeki güç savaşlarını ve bazı gerçekleri anlatmakla başlamak istedim. Öncelikle şunu çok iyi biliyorum ve altını kalın çizgilerle çiziyorum.Olcan Adın Trabzon'dan ayrılık ateşini yaktı. Buradan da geri adım atmayacak. Giderken de 2.5 yıl boyunca formasını giydiği Trabzonspor’a önemli bir gelir yaratıp kulübünün anlaştığı bir İstanbul kulübüne gitmek istiyor. Yani deyim yerinde ise adam gibi ayrılmak istiyor Ve adresi de Florya yada Ümraniye olacak…. Peki, Mancini’nin çok istediği, Beşiktaş’ın da transferi adına yoğun çaba harcadığı Olcan hangi kulübü tercih edecek…

TATİLE BURAK VE SELÇUK İLE DEĞİL SERKAN BALCI VE GÖKHAN ÜNAL İLE BİRLİKTE GİTTİ

Önceki gün Olcan Adın’ın Çeşme’de G.Saray’ın iki yıldızı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile birlikte aynı kareye girmesi herkesi heyecanlandırdı… Hatta birçok kişi “ Olcan tatile bile G.Saraylı oyuncularla gidiyor. Anlaşılan tercihi G.Saray olacak” yorumunu yaptı.

Olcan Adın, Çeşme tatiline G.Saraylı iki futbolcu ile birlikte gitmemiş.
Olcan, Çeşme’ye Trabzonsporlu eski oyuncular Serkan Balcı ve Gökhan Ünal ile birlikte gitmiş. Burak ve Selçuk ise daha sonra Çeşme’ye tatile gelince işte bu kare ortaya çıkmış… Ancak Olcan, Burak ve Selçuk ile beraber tatile gitmemiş olsa da başarılı oyuncunun yaşamında en yakınında bulunan birçok isim Galatasaray camiasının içinden...

Bu bilgi Galatasaray’da kimseyi rahatlatmasın…Neden mi? Devam edelim o zaman..

TRANSFERİ OLCAN DEĞİL TRABZONSPOR’UN KARARI TAYİN EDER

Olcan konusunda aslında futbolcudan ziyade Trabzonspor’un kararı transferin kaderini belirleyecek. Çünkü milli oyuncu İki kulübe de aynı uzaklıkta.. Ve bu transfer masada Trabzonspor Kulübü ile yapılacak pazarlıklar sonucunda bitecek. Trabzonspor Kulübü, Olcan’ı satma kararı alırsa Galatasaray yada Beşiktaş arasında tercih yapacak.

GALATASARAY OLCAN İÇİN UMUT BULUT’U FEDA EDER Mİ?

G.Saray 2 milyon euro ve Trabzonspor’un istediği bir yada iki futbolcuyu takas olarak vermeye hazır durumda. Ancak Bordo Mavililerin gözü ise Umut Bulut’ta…Bu biraz durumu belirsizliğe sokuyor. Cimbom, Umut’u Olcan için feda ederse Trabzon hiç düşünmez…Ama Mancini onay vermezse iş çıkmaza düşebilir.

TOLGA ZENGİN DE DEVREDE VE YAKIN MARKAJDA

Gelelim Beşiktaş cephesine… Trabzonspor’dan eski takım arkadaşı Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Olcan’ı ikna için taarruzda….Bunu bire bir biliyorum. Ve Olcan’ın tercihini Beşiktaş’tan yapması adına devrede …

İŞTE BEŞİKTAŞ’IN MASADAKİ AVANTAJI…ÇEBİ AİLESİ

Ancak Beşiktaş’ın asıl bu transferdeki avantajı masada… Nasıl mı? Peki biraz daha açayım… Trabzonspor’un en önde gelen ailelerinden biri Çebi ailesi…Yani Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin ailesi…Geçen yıl aylarca süren ve çıkmaza düşen Tolga Zengin transferini Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin babası Yaşar Kaptan Çebi çözmüştü. Baba Çebi, bir kez Bordo Mavili Kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü ve Trabzon’un saygın isminin devreye girmesi ile transfer olumlu sonuçlanmıştı. Şimdi Beşiktaş, Çebi ailesi faktörü nedeniyle Olcan transferinde masada G.Saray’a göre daha avantajlı durumda…

Bekleyip göreceğiz ancak şu bir gerçek ki, Galatasaray Olcan’ı takımında görmek istiyorsa pek de rahat davranıp ‘olacağına varır’ düşüncesi ile davranmamalı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!