Hürriyet’e 4 ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e 4 ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2014 17:06

Sağlık Gönüllüleri-Türkiye’nin (SGT) her yıl verdiği “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri”nin dördü Hürriyet’e geldi. Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı İnternet Sitesi hurriyet.com.tr, Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı Köşe Yazarı Mesude Erşan, Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı Hekim Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı Kişi Dr. Mehmet Öz seçildi.

Haberin Devamı

Sağlık Gönüllüleri-Türkiye’nin (SGT) her yıl verdiği “Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri”nin sekizincisi bu yıl da sahiplerini buldu. Geçtiğimiz akşam Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde uzman sağlık muhabirimiz Mesude Erşan’a ödülünü Sağlık Gönüllüleri Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Engiz verdi. www.hurriyet.com.tr sağlık sayfası editörü Buse Özel ödülünü Sağlık Gönüllüleri-Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Alper Soydaş’dan aldı.

Hürriyet’e 4 ödül

MEDYANIN KATKISI BÜYÜK

Engiz, ana teması ‘Sağlık Bilinci ve Medya’ olan ödül sürecinde bu alanda başarılı projeler gerçekleştiren kuruluş ile başarılı hizmetler yapmış kişileri ödüllendirdiklerini söyledi. Sağlık bilincinin gelişmesi ve yaygınlaşmasında medya kuruluşlarına önemli görevler düştüğüne inandıklarını belirten Engiz, “Bu ödül süreciyle medyanın ülkemizdeki toplumsal ve kişisel sağlığın gelişimine daha çok katkı sunmasını teşvik etmiş olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Ödül töreninde ayrıca, Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı Medya Kuruluşu olarak da Doğan Medya Grubu seçildi. Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı TV Programı ödülünü Kanal D’nin Doktorum Programı aldı. Sağlık Bilinci Oluşturmada En Başarılı Dergi ödülü ise Formsante’ye verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!