‘Yürekli Gençler’ yaşlıları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

‘Yürekli Gençler’ yaşlıları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2014 01:26

‘Yürekli Gençler’ projesi kapsamında yaşlıları ağırlayan Arı Okulları öğrencileri, huzurevi korosuyla birlikte şarkılar söyledi.

Haberin Devamı

Ümitköy Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ağırlayan Arı Okulları’nın etkinliğine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Aşkın Asan da katıldı.
Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri bahçesinde yaşlılarla biraraya gelen 5. sınıf öğrencileri, huzurevi korosu ile beraber şarkı söyledi, açık havada piknik yaptı. Yürütülen çalışmalar ile öğrencilerin toplumsal iletişimini güçlendirdiklerini, toplumsal sorumluluk alma ve inisiyatif kullanma cesaretini arttırdıklarını belirten Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Seva Demiröz, “Öğrencilerimiz planlı çalışmanın, projelendirme ve proje basamaklarını doğru oluşturup uygulamanın önemini kavrıyor. Bu nedenle toplumsal sorumluluk projelerimizi çok önemsiyoruz” dedi. Büyüklerin deneyimlerinden faydalanmanın önemine değinen Asan da, “Bakanlık olarak bu tür projeleri destekliyor ve önemsiyoruz. Büyüklerimiz bizim kıymetlilerimizdir. Büyüklerimizin deneyimlerine ben ‘yaşam açıcılar’ diyorum. Çocuklarımızla onları bir araya getirmek, ortak paydada buluşturabilmek, onların deneyimlerinden çocuklarımızın faydalanmasını sağlamak çok değerli” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!