Hillary, o yürüteç mi

Güncelleme Tarihi:

Hillary, o yürüteç mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

11 Haziran’da ABD Dışişleri Bakanlığı yaptığı dönemdeki anılarını kapsayan “Hard Choices” (Zor Seçimler) isimli kitabını yayınlamaya hazırlanan Hillary Clinton (66), öncesinde röportaj verdiği People Dergisi’ne kapak oldu.

Haberin Devamı

2016 seçimlerinde Demokrat Parti’den ABD başkanlığı için aday olması muhtemel Hillary Clinton’ın bir sandalyeye tutunup poz vermesi rakip Cumhuriyetçilere malzeme çıkardı. New Republic editörü Rebecca Traister, “Şişt, Hillary, eğer bir fotoğrafçı bir şeye doğru eğilmeni isterse bu bir yürüteç ya da hastalık işareti gibi algılanabilir, böyle yapma” diye yazdı.

Monica geride kaldı

Clinton geçtiğimiz haftalarda yeniden gündeme gelen Monica Lewinsky skandalıyla ilgili de ilk kez konuştu. Eşi Bill Clinton’la 2001 yılında ilişki yaşayan Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’nin (40) Vanity Fair dergisinde yayınlanan makalesini okumadığını söyleyen Hillary Clinton, bu konuyu geçmişte bıraktığını vurguladı.

Putin ona da çattı

Putin, Fransız tv’sine verdiği söyleşide kendisini Hitler’e benzeten eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’a sert yanıt verdi. “Kadınlarla önemli konuları tartışmamak daha iyi” diyen Putin, Clinton’ın hiçbir zaman nazik açıklamalarıyla öne çıkmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!