Tek fiyata tektaş 1 liraya ayakkabı

Güncelleme Tarihi:

Tek fiyata tektaş 1 liraya ayakkabı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

İstanbul’un ‘efsane indirimli’ alışveriş festivali 8 Haziran’da başlıyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL Shopping Fest (İSF) 7-29 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenleniyor. İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, “Efsane indirimler olacak. 1 liraya ayakkabı almak mümkün olacak. Tek taş yüzükler aynı gün aynı fiyata satılacak” diye konuştu.

BU yıl 4’üncüsü düzenlenecek İstanbul Shopping Fest (İSF); perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi çok sayıda sektörün katılımıyla 7-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. 6 Haziran gecesi Ortaköy Meydanı’nda, hem İstanbulluları hem de turistleri şaşırtacak bir gösteriyle açılacak İSF’nin, açılış partisi de 7 Haziran’da Mall Of İstanbul’da gerçekleşecek.

AJDA PEKKAN KONSERİ

Açılış gecesi saat 24.00’a kadar açık kalacak Mall Of İstanbul’da Ajda Pekkan da bir konser verecek. Ayrıca yabancı gösteri grupları şovlarla sahne alacak. Gece boyunca Mall Of İstanbul’daki mağazalarda ‘efsane indirimler’ yapılacak. İstanbul Shopping Fest kapanış partisi ise 27 Haziran’da Vialand’de gerçekleşecek.

ÖZEL İNDİRİM GÜNLERİ

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, “Bu yıl İSF’nin İcra Kurulu Başkanlığını biz yürütüyoruz. Gerçek ve büyük indirimler olacak. Hedef, İSF’yi dünyanın sayılı alışveriş festivalleri arasına sokmak. 2013’te festival kapsamında oluşan ciro 8 milyar 250 milyon TL’yi, gelen turist sayısı 958 bini bulmuştu. Bu yıl; ciroyu 10 milyar TL’nin, turist sayısını 1 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. İSF’ye katılan AVM’lerde ‘konsept indirim günleri’ düzenleneceğini belirten Çağlar, şu bilgileri aktardı: “8 Haziran’da Jean Günü, 12 Haziran’da Altın Günü, 14 Haziran’da Evini Güzelleştir Günü, 15 Haziran’da Teknoloji Günü, 21 Haziran’da Çanta ve Ayakkabı Günü, 22 Haziran’da Kozmetik Günü ilan ediyoruz. Bu ürünler bu günlerde çok özel fiyatlarla satılacak. 1 liraya ayakkabı alabileceğiniz yerler ve anlar olacak. Altın Günü’nde de kampanyaya katılan tüm kuyumcularda tektaş yüzükler indirimli ve tek fiyat olacak. Diğer ürünlerde de büyük indirimler yapılacak.”

Haberin Devamı

Festivalin açılış gecesi saat 24.00’a kadar açık kalacak Mall Of İstanbul’da Ajda Pekkan da bir konser verecek.


İstanbul markası büyüyor

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da İSF Platform Başkanı olarak yaptığı konuşmada, “İstanbul için klasik hale gelecek bir etkinlik oluşuyor. İstanbul’da günlük hareketlilik 24 milyon kişile ulaşmış durumda. İstanbul önemli bir marka gücüne sahip ve bu marka giderek büyüyor. Kentler diplomasisinde dana önemli bir oyuncu haline geliyor” dedi. İSF’nin ekonomiyi ve turizmi hareketlendireceğini belirten Başkan Topbaş, “Bu güzel festivalimizin organizasyonuna bütün iş dünyası örgütlerimiz katılıyor. İstanbul’a 1 yılda gelen turist sayısı 10 milyonu geçti ve şimdi hedefimiz bunu daha kısa sürede 20 milyona çıkarmak. 4 saatlik uçuş mesafesinde 20 trilyon dolarlık ekonomi olan bir kent olarak artık ‘İstanbul Modası’ kavramını oluşturmalıyız” diye konuştu.

Haberin Devamı


Osmanbey ve Laleli ‘perakende’ satacak

İSF kapsamında İstanbul’un ‘toptan ticaret’ ve ‘turizm alışveriş bölgesi’ konumundaki Osmanbey ve Laleli de belirli günlerde ‘perakende satış’ yapacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar, bu konuda şunları söyledi: “9 Haziran’da Mahmutpaşa, Nuriosmaniye, Kapalıçarşı esnaf derneklerinin düzenleyeceği ‘İstanbul’da Tarihi Alışveriş’ konseptli bir davet gerçekleştirilecek. Mankenlerin sunumu ile 150 yıl önceki Mahmutpaşa canlandırılacak. Gün boyu bölgede tarihi ikramlar devam edecek. Satışlarının yüzde 90’ı yurtdışına ihracat olan Osmanbey tekstil pazarı, ilk kez festival kapsamında ‘Osmanbey Weekend’ etkinliği ile perakende satış yapacak. Laleli’de de İstanbul Shopping Fest boyunca hafta sonları perakende satış yapılacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!