Vali Mutlu'dan sel tweeti'ne açıklama

Güncelleme Tarihi:

Vali Mutludan sel tweetine açıklama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 06:23

İSTANBUL Valisi Hüseyin Avni Mutlu, attığı ilginç tweetlerine dün gece bir yenisini daha ekledi. Mutlu, sosyal medyada tepki çeken tweet üzerine bugün bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Vali Mutlu’nun “Minibusüyle deniz seferlerini paşlatan cesur kaptanun Temel Reis oldiği ögrenildi. Hayurli yolcilikler...” tweeti sosyal medyada tepki çekti.


O TWEET HAKKINDA KONUŞTU

Hüseyin Avni Mutlu, dün gece twitter hesabında paylaştığı, Üsküdar sahilinde sel sularının deniz ile karayı birleştiren fotoğraf için de "Çekeni tebrik etmek lazım. Yol ile denizin birleştiği bir tabloyu bulması, minibüsle vapuru bir araya getirmesi bana göre fotoğrafçılık dilinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Altına bir cümle yazdığınız vakit bunu insanlara esprili bir şekilde paylaşmış oluyorsunuz. Mizah olarak iyi bir tweet diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFI ÇEKEN BELLİ OLDU

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açıklamalar yaptığı fotoğrafı çeken kişi belli oldu. Dünden bu yana sosyal medyayı sallayan ve bir çok yerde kullanılan 'üsküdar fotoğrafı'nı İstanbul'da yaşayan Hüseyin Öztürk çekti.

Haberin Devamı

Hüseyin Öztürk'ün çekip Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafı binlerce kişi retweet etti. Gazeteler, internet siteleri ve haber kanalları o fotoğrafı kullandı. Çektiği fotoğrafla sosyal medyayı sallayan Öztürk ise fotoğrafının izinsiz kullanılmasına isyan etti. Fotoğrafın kendisi tarafından çekilip çekilmediğinin sorulması üzerine ise fotoğrafın orjinal halini paylaşarak cevap verdi.


Vali Mutludan sel tweetine açıklama

Vali'nin bu tweetine çok sayıda yorum da yapıldı.

İşte onlardan bazıları:

Selim Özdemir
Ben hala fake hesaptır diye ümit ediyorum.

Aşkın Ateş
Sayın Vali'm bu yazdığınıza Sayın Cumhurbaşkanımız'ın dediği gibi: "insan gerçekten hayret ediyor" ..

Ahu Selin
Vali Mutlu komik mi? Sebep?

Melis Uluğ
Vali Mutlu neden mizah?

Zihni Başsaray
harika ya. Resmen başyapıt.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!