Böyle muhtarlar da var

Güncelleme Tarihi:

Böyle muhtarlar da var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 01:32

İZMİR'in Ödemiş İlçesi Büyük Avulcuk Mahallesi'ne iki ay önce muhtar seçilen 45 yaşındaki Hasan Ulukent, kısa zamanda yaptığı yeniliklerle mahallenin çehresini değiştirdi. Önce konutların aynı şekilde bembayaz bir görünüme kavuşması için kolları sıvayan Ulukent, şimdi de çocuk parkı kurulması için hazırlıklara başladı.

Haberin Devamı

Doğup büyüdüğü köyü örnek bir yer haline getirmek için muhtarlığa aday olan Hasan Ulukent, sevenlerinin desteğini alarak Ödemiş'in Büyük Avulcuk Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu. Hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürmek için çok çalışan 2 çocuk babası, inşaat ustası muhtar Hasan Ulukent, önce turistik yerlerdeki konutlar gibi Avulcuk'taki konutları beyaz badanayla boyayıp şık bir görünüme kavuşturdu. Camiinin bahçe duvarları ve köy kahvesinin önüne fayanslar döşeyen Ulukent, ağaç gövdelerini de beyaza boyadı.

Böyle muhtarlar da var

YENİ HEDEF ÇOCUK BAHÇESİ

Köyün eskiyen asfaltlarının yenilenmesi ve mahalle yollarının kilit taşla kaplanması için belediyeye başvurduğunu açıklayan yenilikçi muhtar Hasan Ulukent, "Köyümüzün temiz olarak görünmesi ve dışardan gelen misafirlerimizin köyümüzü beğenmeleri için arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum. Köyünü seven herkes hiçbir ücret almadan, imece usulüyle 2 hafta boyunca bana yardım etti. Asfalt yolumuzun eskiyen yerlerinin düzeltilmesi, mahallemizdeki sokaklara geçme taş döşenmesi ve mahallemize bir oyun parkı yapılması için belediyeye başvurdum. Çocuklarımızın tatillerde vakit geçirip oynayabileceği bir park alanına ihtiyacı var. Bundan sonra, başka yenilikler için çalışmalarımız sürecek ve köyümüz çok değişik bir görünüme kavuşacak" dedi.

Haberin Devamı

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, yeni muhtarın örnek çalışmalara imza attığına değinerek diğer muhtarların da Ulukent'i örnek almalarını istedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!