Umutlar Mesut'a bağlı

Güncelleme Tarihi:

Umutlar Mesuta bağlı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 10:30

DÜNYA Şampiyonası için geri sayım başladı. Alman milli takımı 1975, 1974 ve 1990 yıllarında üç kez kazandığı kupayı tekrar almak istiyor.

Haberin Devamı

Brezilya'da oynanacak şampiyonada Almanya'daki beklenti de bu yönde. Ancak bu pek kolay gözükmüyor. Evsahibi Brezilya ve diğer takımların güçlü bir kadroya sahip olmaları bir yana, Alman milli takımı da hiç olmadığı kadar formsuz. Hiç olmadığı kadar sakat futbolcusu bünyesinde barındırıyor. Yaşanan talihsiz trafik kazası da moralleri bozdu.

Panzerlerin kadrosunda birbirini tamamlayan futbolculardan oluşuyor. Çok da yetenekli futbolcular var. Ancak hiç biri gerçek yıldız değil. Bir Ronaldo yok. Bir Messi bir Neymar veya İbrahimoviç hiç yok. Ellerinde en büyük yıldızları Mesut Özil. En güçlü silahları da Mesut. Real Madrid'de oynadı. Arsenal'da şimdi forma giyiyor. 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa şampiyonasında yer aldı. Dünyanın en önemli liglerini ve turnuvalarını yakından tanıyor. Bunlar Mesut ve Almanya için büyük avantaj.

Gelin görün ki Mesut formsuz. Son oynanan Kamerun maçında çok iyi değildi. İsteksiz ve etkisiz oynadı. Maçın hemen başında pozisyon buldu. Raket gibi kullandığı sol ayağıyla topu kaleye göndermesi beklenen Mesut, öyle bir vuruş yaptı ki kendi bile şaşırdı. O vuruş bile Mesut'un isteksiz ve formsuz olduğunu göstermeye yetti.
Löw Mesut'a güveniyor. Sadece Löw değil, bir çok futbol otoritesi de Mesut'un Almanya'nın en büyük yıldızı olduğunu biliyor. İyi oynayan Mesut Panzerleri Brezilya'da sırtlar. Buna şüphe şok. Ancak Kamerun maçındaki Mesut değil.

Zaten maçtan sonra açıklama yapan Löw de buna dikkat çekti. Löw futbolcusuna sahip çıktı. 'Mesut bugün gününde değildi. Herkes de fark etti ki Mesut'ta ısırma özeliği eksikti. Ancak iki haftamız var. Mesut formunu bulacak' diyerek futbolcusuna olan güvenini dile getirdi.
Almanya şampiyon olacaksa Mesut ile olacak. Mesut iyi oynamazsa Panzerler dördüncü kupa hayalini başka bir bahara bırakacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!