Muhtardan, öğrencilere bilgisayar ve bisiklet

Güncelleme Tarihi:

Muhtardan, öğrencilere bilgisayar ve bisiklet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 13:10

Beyşehir ilçesinde bir muhtar, okulunda başarı gösteren 11 ilk ve ortaokul öğrencisini, okumaya teşvik etmek için muhtarlık maaşıyla aldığı tablet bilgisayar, bisiklet ve telefonla ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Avşar Mahallesi İlk ve Ortaokulu'nda Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen Avşar Mahallesi Muhtarı Yasin Sümbül, okumaya teşvik etmek için başarılı olan ilk ve ortaokul öğrencilerine 5 bisiklet, 5 tablet bilgisayar ve 1 cep telefonu alma sözü verdi.

Berberlik yapan Sümbül, aradan geçen 6 ayın ardından, muhtarlık maaşıyla aldığı bisiklet, bilgisayar ve cep telefonunu, okul bahçesinde düzenlenen törenle başarılı öğrencilere hediye etti.

Sümbül, törende yaptığı konuşmada, ilkokul öğrencilerine 5 bisiklet, ortaokul öğrencilerine de 5 tablet bilgisayar ve 1 cep telefonu taahhüt ettiğini söyledi.

Sözünü yerine getirdiğini ve 7 maaş tutarındaki ödüllerin başarılı öğrencilere verildiğini belirten Sümbül, "Daha önce 2 öğrenciye bilgisayar ve cep telefonu hediye ettim. Şimdi de bu törende diğer ödüller verilecek. Bu ödülleri çocuklarımıza motivasyon olsun diye verdim. Bizler zamanında okuyamadık ama şimdiki çocuklar okusun istedik. Okullarını sevsinler böylece gelecekte iyi yerlere gelip, iyi konumda olurlar" diye konuştu.

Törende, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından çekilen kura ile belirlenen başarılı öğrencilere hediyeleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!