Online LYS deneme sınavının ikinci oturumu bu akşam

Güncelleme Tarihi:

Online LYS deneme sınavının ikinci oturumu bu akşam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2014 09:39

Üniversite adayları Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) için gün sayarken, Hürriyet Gazetesi ve Uğur Dershaneleri işbirliğiyle düzenlenen online deneme sınavları devam ediyor. 4’üncü online LYS deneme sınavının ikinci oturumları bu akşam yapılacak.

Haberin Devamı

2 Haziran Pazartesi akşamı metametik-geometri ve sosyal bilimler sınavına giren LYS adayları, bu akşam da fen bilimleri ve edebiyat-coğrafya 1 testlerini çözecek. Adaylar 18.00-21.00 saatleri arasında kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile http://www.hurriyet.com.tr/egitim/ adresi üzerinden sisteme giriş yapacak. Türkiye genelinde katılımın olacağı online LYS deneme sınavında gerçek sınava uygun soruları çözerek, eksiklerini tespit edecek. Sınavdan önce hem stres atacak, hem de eksiklerini görüp tamamlama imkanı bulacaklar.

Üniversite adayları için Hürriyet Gazetesi ve Uğur Dershanesi işbirliğiyle düzenlenen online LYS deneme sınavlarının sonuncusu önümüzdeki hafta 9 Haziran Pazartesi ve 10 Haziran Salı günü uygulanacak. Sonuç karneleri ise adayların e-posta adresine gönderilecek. Sınav sırasında öğrenciler uzmanlardan online rehberlik hizmeti alabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!