Yeni olanaklara disiplinli yaklaşmalı

Uzun zamandır olması için sabırsızlandığınız, artık olamayacağını düşündüğünüz bazı konular, işler, düzenlemeler veya planlar bir şekilde gündeme gelebilir ya da hız kazanabilir.

Haberin Devamı

Bu olanağı, en iyi biçimde değerlendirmek için disiplinli şekilde işe koyulmak gerekiyor.
Olayın ciddiyetini kavrayamamanız ve rahat davranmanız durumunda bir fırsatı çöpe atabilirsiniz. Benden uyarması! Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...


KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Bazı konuları mantıksız bulduğunuzu göstermenin ilerlemek istediğiniz alanlara bir faydası olmayacaktır. Gerçekler üzerinde oynayarak haklılığınızı ispat etmekten kaçınmalısınız.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Başkalarının sözlerine, arkadaşlarınızın anlattıklarına veya internette okuduğunuz bilgilere bağlı kararlar almaktan ya da belli sonuçlara varmaktan kaçınmalısınız.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Elinize geçen bilgilerin doğruluğunu araştırmanızda fayda var. Araştırmaların önem kazandığı bir gün. Bu esnada elinizden geldiğince doğal olmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Sözler değil, eylemler önem taşıyor. Yapılacağı söylenen şeyler lafta kalmamalı. Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Bugünlerde bazı düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir. Buna göre tavır almakta fayda var. Detayları gözden kaçırmayın.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Bazı kurallar nedeniyle dikkatiniz dağılabilir. Normalde oyunu kurallarına göre oynayan biri olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir. Dolayısıyla uygulama aşamasına geçmeden önce ufak testler yapmanızda fayda var.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

İlerlemenizi sağlayabilecek, reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir. Ancak öncelikle bitirilmesi gereken işlerin tamamlanması ya da sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Bazı ilişkilerinizin yenilenmeye ihtiyacı var. Kaçınılmaz şeyleri ertelemiş olabilirsiniz. Ancak “o”, o zamandı ve şimdi durum farklı olabilir.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Bazı olaylarla başa çıkabilmek için farklı metotlar geliştirebilirsiniz. Henüz ekstra plan bulamadıysanız, iyi haberlerim var: Yeni bir tane yolda!

Haberin Devamı

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Bir anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz. Ancak etrafa dikkatle bakmanız, daha gerçekçi olmanızı sağlayabilir.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

İsteklerinizi netleştirmeniz ve anlaşılır şekilde dile getirmeniz gerekiyor. Dileklerinizin yerine gelmesi, günlük yaşantınızda bazı değişikliklere de neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları