Albayrak oğlunu evlendirdi

Abdurrahim Albayrak’ın oğlu Hikmet Albayrak, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda Alpin Şahin’le evlendi.

Haberin Devamı

Düğüne iş, siyaset ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Fatuli Albayrak, oğullarını evlendirdi. Altur’un yönetim kurulu başkan yardımcısı olan Hikmet Albayrak, Berrak Barut ve Gökhan Şahin’in kızları Alpin Şahin’le Çırağan Sarayı’nda nikâh masasına oturdu. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Gelinin şahitliğini üvey babası Nezih Barut ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, damadınkini ise eski Başbakan Mesut Yılmaz ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yaptı.

Basın mensupları, Fenerbahçe eski yöneticisi Cihan Kamer’i Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın önünde beklerken görünce, “Ligdeki sıralama ile düğün kuyruğundaki sıralama aynı” dedi. Kamer, “Evet, aynen öyle olmuş” diyerek güldü.

Haberin Devamı

Nezih Barut, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a “Sağlık Bakanımıza ayıp oldu, gitmeye kalktı ama zor tuttum, çok geç kaldınız” dedi. Topbaş’ın yanıtı “Saat 20.30 dediniz, aynı saatte geldim, beni alakadar etmez” oldu.

Kemal Gülman, Çırağan Sarayı’na oğlu Polat Gülman’la geldi. Yarım saat sonra boşanmak üzere mahkemelik olduğu eşi Feryal Gülman da kapıda göründü. Feryal Gülman’a gecede oğlu Aslan Kemal Gülman eşlik etti.

Panik anı

Azade Balkaner, nikâh sonrası sevgilisiyle görüntülendi. Objektifleri fark edince panikleyen Balkaner, nereye gideceğini şaşırıp mutfak kapısını zorladı.

Suzan Sabancı Dinçer’in kızı Ceyda güzelliğiyle dikkat çekti.

Nişantaşı kepenk indirdi Bebek’te kuyruk oluştu

Gezi Parkı olaylarının birinci yıldönümünde Nişantaşı’ndaki popüler mekânlar kepenk indirdi. Nişantaşı’nın meşhur sokağı Atiye Sokak’ta bulunan Biber, Kav Butik, Hardal, The House Bar, Casita, Salomanje, Cento Per Cento gibi bar ve kafeler olaylar nedeniyle erken saatte kapılarını kapattı. Bebek’te ise Nişantaşı’nın aksine hareketlilik vardı. Lucca tıklım tıklım dolarken, mekâna girmek isteyenler kapıda uzun kuyruklar oluşturdu.

İkinci şube Batı Ataşehir’de

Kadıköy’deki MedicaDent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin ikinci şubesi, Batı Ataşehir Varyap Meridian’de hizmete girdi. Açılış davetine İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Ahmet Ümit, Sema Çelebi, Perihan Akı, Ece Gürsel, Günsel Ülkü, Neslihan Yargıcı gibi ünlü simalar katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları