'Dünya şampiyonluğu için umudum arttı'

Güncelleme Tarihi:

Dünya şampiyonluğu için umudum arttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2014 12:31

Alman Milli Takımı'nın Menajeri Oliver Bierhoff, Dünya Şampiyonası öncesi umutlu konuştu. Bierhoff “10 gün boyunca yapılan yoğun çalışma ve futbolcuların gayreti beni şampiyona için umutlandırdı” dedi.

Haberin Devamı

ALMAN milli futbol takımı Brezilya'da düzenlenecek FİFA 2014 Dünya Kupası için Güneay Tirol'da yaptığı 10 günlük kampı tamamladı. Kampta güç artırıcı çalışmaların yanı sıra taktik ağırlıklı çalışan Panzerler, kampı tamamlayıp Almanya'ya döndü.

KADRO KESİNLEŞİYOR

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, bugün Brezilya'ya götürülecek aday kadroyu açıklayacak. Löw, 26 kişilik kadroyu 23'ü indirecek. Üç ismi ise kadrodan çıkaracak. Bu üç ismin kim olacağı ise bugün belli olacak. Çok büyük bir sürpriz olmazsa Löw'ün Matthias Ginter ve Shkodran Mustafi'i Brezilya'ya götürmeyecek. İki futbolcunun yanı sıra Erik Durm veya Draxler'den birinin kadrodan çıkarılması bekleniyor. Löw, Durm'un Kamerun ile oynanacak maçtaki performansına göre karar verecek. Durm'un milli takımda kalması durumunda kampta beklenen verimi veremeyen Draxler'in karodan çıkması büyük bir ihtimal olarak görülüyor.

TAKIMA GÜVENİYORUM

Milli takımın 10 günlük kampını değerlendiren Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, futbolcuların çalışma gayreti ve isteklerinin kendisini umutlandırdığını söyledi. Bierhoff “Yaptığımız 10 günlük kampta takımda gördüklerim beni çok umutlandırdı. Önemli olan sahada ne olduğu. Çok iyi bir çalışma dönemini geride bıraktık. İyi antrenman yapıldı. Futbolcular çok gayretli ve istekli çalışma yaptılar. Antrenman dozu çok yüksekti. Güç artırıcı ve taktik ağırlıklı çalışmalarla hazırlandık. Tüm futbolcular son derece profesyonelce tutum sergilediler. Her biri dünya şampiyonası kadrosunda yer almak için kendisini gösterdi. Takımda birlik oluştu. Takımın seviyesi bir bütün olarak yükseldi” dedi.

FUTBOLCULUK ZAMANIMDAN BİLİRİM

Futbolculuk yıllarında da milli takımının sürekli basının ilgisini çektiğini ve bundan şikayetçi olmadığını söyleyen Bierhoff “Basın sürekli milli takımı takip ediyor. Bu çok normal. Benim futbolculuk zamanımda da böyleydi. Basının milli takımla ilgili sürekli haber yapmasına alışığız” dedi. Basında yer alan Löw'ün ehliyetine el konması ve Grosskreutz'un DFB Kupa finali sonrası otelin içine işemesinin takımın havasını bozduğu yönündeki haberlerle ilgili ise Bierhoff “Bu iki olay milli takımın çalışmasını hiç etkilemedi. Ancak meydana gelen trafik kazası çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Yaralıların durumunun iyileşmeye başlaması ise bizleri sevindirdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!