‘En kıvrak lig’de şampiyon değişmedi

Güncelleme Tarihi:

‘En kıvrak lig’de şampiyon değişmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 01:45

Bodrum’da düzenlenen TDSF Sosyal Latin Danslar Salsa Ligi Kulüplerarası Sezonu’nda birincilik kupasını, geçen yılın da şampiyonu olan Ankara ekibi Crypto Dans ve Spor Kulübü kaldırdı.

Haberin Devamı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun (TDSF) her yıl düzenlediği,“TDSF Sosyal Latin Danslar Salsa Ligi Kulüplerarası Sezonu” Bodrum’da gerçekleştirilen son etap ile tamamlandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı müsabakaların ardından şampiyonluk kupasını, geçen yılın da şampiyonu olan Ankara ekibi Crypto Dans ve Spor Kulübü kazandı. Kulüp başarısını sporcularıyla paylaşırken, yorucu sezonun yorgunluğunu da düzenlenecek kutlamalarla atacak. Ekip, ödüllerini, ekim ayında düzenlenecek törenle alacak.

ÜÇÜNCÜ FESTİVAL YOLDA

Ekibin kurucusu ve antrenörü Berkan Kaymaz, “Uzun ve yorucu bir maratonu geride bıraktık. Koreograf, antrenör, yönetim kurulumuz ve değerli sporcularımıza bu başarıyı armağan ediyorum. Gerçek mimarlar onlar. Bu sene 3. Ankara Dans Festivali ile sanatseverleri büyülemeyi hedefliyoruz. Uluslararası bir salsa yarışmasını da çok yakın bir zamanda Ankara’da yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Gülden Melek, Mustafa Tura, Simge Sarıgül, Hakan Hafızoğlu, Alkan Aras, Burcu Üçkan, İsmail Kaplan, Ferda Gökçay gibi sporcularımızla yepyeni başarıları Başkent’e getirmek istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!