Kaza tartışmasında sallamayla saldırdı

Güncelleme Tarihi:

Kaza tartışmasında sallamayla saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2014 01:39

Ankara’da seyir halindeyken aynaları birbirine çarpan iki sürücü arasında tartışma çıktı. Aynası kırılan sürücü, otomobilini hızla diğer otomobilin önüne kırarak, sürücü ve kardeşine sallama ile saldırdı.

Haberin Devamı

Ankara'da seyir halindeyken aynaları birbirine çarpan iki sürücü arasında başlayan tartışma bir süre sonra 'sallama' tabir edilen bıçaklı kavgaya dönüştü. Aynası kırılan sürücü, otomobilini hızla diğer otomobilin önüne kırarak, sürücü ve kardeşine sallama ile saldırdı. Otomobildeki 7 aylık hamile kadın araçların çarpışması sonucu, kayınbiraderi ise çıkan kavgada bıçakla yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Samsun Yolu Adalı Halil kesişiminde meydana geldi. 5 yaşındaki oğlu, 7 aylık hamile eşi Seda Y. ile evine doğru giden Neşet Y. yönetimindeki 06 ESZ plakalı otomobil ve sürücüsü öğrenilemeyen 06 AD 0174 plakalı otomobil kazaya karıştı. Aynası kırılan 06 AD 0174 plakalı aracın sürücüsüyle Neşet Y. arasında seyir halindeyken tartışma çıktı. Sinirlenen sürücü aracını Neşet Y.'nin otomobilinin önüne kırdı. Neşet Y.'nin kullandığı araç hızla diğer otomobile çıktı. Araç içindeki tartışma bir süre sonra yola taştı. Yakında işyeri bulunan Neşet Y.'nin kardeşi Yasin Y. de hemen olay yerine geldi. Diğer sürücünün arkadaşları da olaya müdahil olunca kavga büyüdü.

Haberin Devamı

SALDIRGAN KAÇTI

06 AD 0174 plakalı aracın sürücüsü otomobilde bulunan "sallama" adıyla anılan bıçakla iki kardeşe saldırdı. Saldırıda Yasin Y., başına ve karnına isabet eden kesici aletle yaralandı. Olayın ardından saldırgan yolun karşısına geçerek, hızla buradan kaçtı.
Büyük korku yaşanan hamile kadın ile yanındaki oğlu vatandaşlar tarafından kenara alındı. Kadın ve çocuk kaldırımda oturup, ambulansın gelmesini bekledi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kaza yerine takviye ekip istedi. Tarafları dağıtan polis, kaçan şahsın peşinden gitti. Olay yerine gelen ambulans ekipleri çarpmanın şiddetiyle bileğinden yaralanan Seda Y. ile kesici aletle yaralanan Yasin Y.'ye müdahale etti. Ambulansa alınan yaralılar, hastaneye sevk edildi.

POLİS YAKALADI

Kaçan şahıs ise kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Polis aracıyla şahsın getirildiğini fark eden Neşet Y., aracın arkasından koşarak, zanlıya ulaşmak istedi. Polis ekipleri şahsı hızla karakola götürdü. Seyir halindeyken kaza yaptıklarını belirten sürücü Neşet Y., kaçan şahsın aracı önüne kırıp, sallama ile kardeşi ve kendisine saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!