Yakalama kararı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yakalama kararı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2014 01:02

Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlarından 6 yıl 3 ay hapse mahkûm olan şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Daha önce 7 ay cezaevinde yatan Seki evinde polisleri bekliyor.

Haberin Devamı

‘KOKAİN satın alıp içmek’ ve ‘başkalarına uyuşturucu temin etmek’ suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında İstanbul İnfaz Savcılığı’nca yakalama kararı çıkarıldı. Yargıtay’ın onama kararının ardından “Cezaevine girmek istemiyorum. Çünkü suçsuzum” diye açıklama yapan Seki, görüldüğü yerde yakalanarak işlemlerinin yapılması için infaz savcılığına götürülecek. Seki’nin tutuklanma işlemleri yakalandığı bölgenin infaz savcılığı tarafından yapılacak.

Evinde bekliyor

Yakalama kararını medyadan öğrenen Deniz Seki, büyük bir şok yaşadı. Avukatı ile temasa geçen Seki’nin evinde polisleri beklediği öğrenildi.

Erteleme başvurusunda bulunduk

DENİZ Seki’nin iletişim danışmanı Özgür Aras şunları söyledi: “İstanbul 12’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne yaptığımız yeniden yargılanma başvurumuz ve Anayasa Mahkemesi’ne yaptığımız bireysel başvurumuz devam etmektedir. Aynı zamanda Deniz Hanım hakkında infazın, ekonomik, yuva kurmak ve ailevi gerekçelerle ertelenmesi konusunda savcılığa başvuruda bulunduk.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!