Giessen Türkiyemspor'dan yarım düzine: 6-0

Güncelleme Tarihi:

Giessen Türkiyemspordan yarım düzine: 6-0
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2014 12:45

Şampiyon Giessen Türkiyemspor, deplasmanda TSG Utphe'yi 6-0 yenerek sezonu Hessen Eyalet'inde amatör erkekler liginde 209 gollü rekorla kapadı.

Haberin Devamı

HESSEN Eyaleti Kreisliga B'de haftalar öncesi açık ara puan farkıyla şampiyonluğunu ilan eden Giessen Türkiyemspor, deplasmanda TSG Uthpe'yi adeta gol yağmuruna tutarak sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Şampiyon Giessen Türkiyemspor, hafta sonunda Allendorf'ta kötü bir oyunla 2-0 yenilerek namağlup ünvanını kaybedip üzdüğü taraftarlarını bu kez rakibine attığı altı golle sevindirdi.

İlk yarıda tutukluk gösteren gol makinası Türkiyem, gol perdesini 48.dakikada golcüsü Alparslan'la buldu. Alparslan 55 ve 67. dakikalarda iki gol daha atıp hat trick yaptı. 73. dakikada antrenör futbolcu İlker ve 77.dakikada Murat'ın golleriyle fark beşe yükseldi. 81. dakikada gol makinası Alparslan bir kez daha sahneye çıkıp yarım düzineyi tamamladı ve maçın skorunu da belirledi 6-0.

Son maçı dört golle geçen Alparslan Bingöl, kendisinin ligdeki 79, Türkiyemspor'un ise 209. golünü atarak çifte rekor kırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!