Türkiye 2-0 Honduras

Güncelleme Tarihi:

Türkiye 2-0 Honduras
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2014 06:55

Teknik Direktör Fatih Terim’in Türk Milli Takımı, yaz kampı organizasyonunun üçüncü maçında Dünya Kupası'na katılan Honduras'ı gençlerden kurulu kadrosuyla 2-0'lık skorla mağlup etti. Terim özellikle 2. yarıda yaptığı oyuncu değişikliği ile Dünya Kupası'na katılacak Honduras sahadan silindi... A Milli Takımımıza galibiyeti getiren golleri Caner Erkin ile Mevlüt Erdinç kaydetti...

Haberin Devamı

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR

Honduras taraftarlarının yoğun olduğu RFK Stadında Teknik Direktör Fatih Terim'in tüm oyuncularına takım ruhunu sahaya yansıttırması dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye 2-0 Honduras


Terim’in reformları ile oluşan ay yıldızlı ekibin performansı gelecek için umut verirken teknik ve fiziklerini bütünleştiren Honduras Milli Takımı karşısında yıldızlaştılar.

Ay yıldızlı ekipte Ozan Tufan, Ömer Toprak, Tarık Çamdal, tecrübeli Caner, İshak Doğan, Olcay Şahan, Hakan Balta gibi önemli isimlerle rakip Honduras önünde performanslarıyla devleşti. Kaleci Tolga hatasızdı. Mustafa Pektemek ve Mevlüt yakaladıkları iki pozisyonu değerlendirememesine rağmen istekli ve arzuluydu.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMDAN NOTLAR:

Milli takımda 7 futbolcu Avrupa’dan
Honduras Karşısında Türk Milli Takımında 7 futbolcu Avrupa kökenli. Hakan Balta, Ömer Toprak, İshak Doğan, Oğuzhan Özyakup, Tarık Çamdal, Hakan Çalhanoğlu, Olcan Adın

Caner Milli Takım'da 2. golünü attı
Honduras'a karşı ağları havalandıran Caner Erkin, A Milli Takım formasıyla çıktığı 29. maçta 2. golünü kaydetti.

Mevlüt’ün 7. Golü
Honduras'a karşı ağları havalandıran Mevlüt Erdinç, A Milli Takım formasıyla çıktığı 29. maçta 7. golünü kaydetti.

Alper'in sakatlığı korkuttu
Milli takımın genç yıldızı Alper rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlandı yerini Oğuzhan’a bıraktı. Alper’in bugün New York’da Mr’ının çekileceği belirtildi.

Milli Takım Pentagon’da trafiğe takıldı
Türk Milli takımını Honduras maçı için stada taşıyan otobüs ünlü Pentagon otobanında trafiğe takıldı. Ay yıldızlı kafile maça 1,5 saat kala karşılaşmanın oynanacağı RFK stadına geldiler.

Hakan Balta ilk kez kaptan oldu
Türk milli takımında Hakan Balta ilk kez kaptanlık bandı taktı. Teknik Direktör Fatih Terim, usta oyuncunun moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirterek takım arkadaşları ile arasının mükemmel olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye 2-0 Honduras
Tolga son anda kadroda
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim bir gün önce Onur ve Tolga arasında tercih yapacağını ve Onur’un sakatlığı bulunduğunu belirtmişti. Fakat maç sabahı Teknik Direktör Fatih Terim, Milli Takım doktorları ile yaptığı görüşme sonrasında son anda kadroya Tolga Zengin’i dahil etti.

Demirören’e büyük sevgi
Futbol federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e Washington RFK Stadı önünde Türk futbolseverler büyük ilgi gösterdiler. ABD’de yaşayan Türk futbolseverler Başkan Yıldırım Demirören ile hatıra fotoğrafı çektirirken ay yıldızlı takımı organizasyonlarda görmek istediklerini söylediler.

Haberin Devamı

SOMA'YA ABD'DE DE DESTEK VARDI
Washington DC'deki RFK Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Türk futbolseverler milli takımı yalnız bırakmadı. Tribünlerde Soma için açılan pankartlar dikkat çekti.

FEDERASYON KURULLARI YEMEKTE BULUŞTU
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşma öncesinde Federasyon kurul başkanları ve üyeleri ile özel yemekte buluştu. Demirören ile birlikte Taylan Üner, Mustafa Beyaz, PFDK Başkanı Fahri Gültekin, Ahmet Yavaşçı, Tahkim Kurul Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Av.Uğur Mutlu, Musa Çağlar, Temsilciler Kurul Başkanı Fatih Tanver, Hasan Üsküplü, Av.Erhan Kıraç, Denetleme Kurulu M.Ali Kaynar, Celalettin Karanfil'in katıldığı davette ay yıldızlı takımın yaz kampında yaptığı hazırlık maçları konuşuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!