'Onu hep güler yüzüyle hatırlayın'

Güncelleme Tarihi:

Onu hep güler yüzüyle hatırlayın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 15:23

Kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden "Mandrake" lakaplı ünlü sihirbaz Mehmet Ertuğrul Işınbark, Fatih Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Işınbark için ilk tören Kocamustafapaşa'daki Çevre Tiyatrosu'nda saat 11.00'da gerçekleştirildi. Törene ünlü illüzyonistin ailesi, meslektaşları ve sevenleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan törende Mandrake’nin hayatından kesitler sinevizyon eşliğinde gösterildi. Sinevizyon gösterisinin ardından konuşma yapan Mandrake’nin kızı Işın Işınbark, “Onu hep güler yüzüyle hatırlayın’’ dedi. Yapılan konuşmanın ardında sevenleri ve meslektaşları Mandrake’nin tabutuna karanfil bıraktı. Eşi Süheyla Işınbark da, tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Acılı eşi kızı Işın Işınbark teselli etti.

FATİH CAMİİ'NDE CENAZE NAMAZI
Mandrake'nin cenazesi daha sonra Fatih Camii'ne getirildi. Eşi Süheyla Işınbark taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Cenazeye Işınbark'ın yakınları, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından cenaze Topkapı Çamlık mezarlığında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!