16 yaşındaki genç kilisede ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

16 yaşındaki genç kilisede ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 09:47

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, 16 yaşındaki Barış Ergül, eski kilise binası içinde ölü bulundu. Çakmak gazı soluduğu tahmin edilen gencin ölüm nedeni otopside belirlenecek.

Haberin Devamı

Dün akşam saatlerinde Orhanlar Mahallesi Tokmaklar Sokak’taki tarihi kilise binasında lise öğrencisi Barış Ergül’ü yerde hareketsiz bulan vatandaşlar, polis ve 112 Acil Servis’e haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ergül’ün öldüğü belirlendi. İncelemenin ardından Ergül’ün cesedi Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANNE-BABA BİRBİRİNİ SUÇLADI

Barış Ergül’ün yaklaşık 2 aydır ayrı yaşayan annesi Fatma ve babası Osman Ergül ile yakınları da hastaneye geldi. Fatma ve Osman Ergül, çocuklarının ölümünden birbirlerini sorumlu tutarak tartışırken araya giren polisler ve yakınları gerginliğin büyümesini önledi. Barış Ergül’ün okul arkadaşları ise hastane önünde gözyaşı döktü.

EN SON DÖVMESİNİ GÖSTERDİ

Barış Ergül’ün amcası, Cumhuriyet Savcısı ile görüşerek yeğeninin ölüm nedenini öğrenmeye çalıştı. Acılı amca, yeğeni ile öğle saatlerinde görüştüğünü ve kendisine koluna yaptırdığı dövmeyi gösterdiğini söyledi. Çakmak gazı soluduğu tahmin edilen Barış Ergül’ün kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından belirleneceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!