Arkadaşlar yeri değil

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşlar yeri değil
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 01:45

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, bugün geldiği Çorum'da gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sorusunu "Arkadaşlar yeri değil" diyerek cevapsız bıraktı.

Haberin Devamı

CHP milletvekilleri Deniz Baykal, Arif Bulut, Osman Kaptan ve Metin Lütfi Baydar bugün Çorum'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Organize Sanayi Kavşağı'nda partililer tarafından karşılanan CHP milletvekilleri buradan Oğuzlar İlçesi'ne geçti. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal, Oğuzlar ziyareti sırasında bir dinlenme tesisini ziyarek ederek vatandaşlarla selamlaştı. Oğuzlar Belediyesi'ni ziyaret eden Deniz Baykal ve beraberindekiler, yerel seçimlerde CHP'den Belediye Başkanı seçilen Orhan Ateş'i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

CHP heyetine çalışmalar hakkında bilgi veren ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ziyaret sonunda CHP milletvekillerine günün anısına ceviz ve plaket hediye etti. Milletvekilleri daha sonra ilçeden ayrıldı. Deniz Baykal, belediyeden çıkışta gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı ile ilgili sorularını, "Arkadaşlar yeri değil" diyerek yanıtladı.

Daha sonra Mecitözü İlçesi'ne geçen CHP'li milletvekilleri Belediye Başkanı Ünal Yavuz'u ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekillerinin bölgedeki ziyaretleri sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!