Kaf-Kaf'ta ilk icraat: TEKNİK İSTİKRAR

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafta ilk icraat: TEKNİK İSTİKRAR
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2014 01:37

KARŞIYAKA'da yeniden başkanlığa seçilen Fatih Diniz, ilk icraatlerinin futbol, basketbol ve voleybol takımlarında teknik istikrarı yakalamak olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Futbol takımın başında bulunan Yusuf Şimşek'le Antalya'da 1 Haziran'da son bulacak UEFA A Lisans Kursu sonrası masaya oturacaklarını belirten Başkan Diniz, "Basketbolda bize büyük başarılar kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca ve voleybolda Alper Erdoğuş'la yola devam etmek istiyoruz. Teknik heyetlerdeki istikrar bize başarıyı getirecek" dedi.
Futbolda yeni sezon hedefini Play off olarak belirlediklerini söyleyen Başkan Diniz, şöyle devam etti:
"Kalacak-gidecekleri erken belirleyeceğiz. Kadroda da istikrardan yanayız. Mali disiplin yeni sezonda yine en önemli kriterimiz olacak. Kulübün büyük borç yüküyle ayakta durmasını sağlamak zor görev. Tüm yönetim çok ama çok çalışacak. Camianın, taraftarımızın da desteği büyük önem taşıyor. Ateşten gömleği yine giydik. Fedekarlık yapmak, geceyi gündüze katmaktan başka çaremiz yok."

Haberin Devamı

POTAYA BÜYÜKKARCI VOLEYBOLA BUDAK
Karşıyaka'nın yeni yönetiminde eski yönetimde de yer alan Turgay Büyükkarcı, basketbol şubeden sorumlu olacak. Vural Budak, voleybolu yönetecek. İki yıl sonra yeniden yönetime giren Azad Yeşil, halen aynı görevi yürüten Mehmet Peköz'le birlikte 2'nci başkan olacak. Mehmet Yaya genel sekreterlik görevini sürdürecek. Büyükkarcı ve Budak'ın yanı sıra Metin Yıldırım'ın sportif, Cafer Aralı'nın mali işlerden sorumlu asbaşkan olması bekleniyor. Futbol şubesi kurmayacak yeşil-kırmızılılarda Diniz'e bağlı transfer komitesi oluşturulacak. Komitede Metin Yıldırım, Azad Yeşil, Osman Dal, Mustafa Özçakar, Mustafa Başkan'ın yer alacağı öğrenildi.

BORÇ 30 MİLYON
Olağanüstü kongrede Karşıyaka'nın borcu 30 milyon TL olarak açıklandı. Yeşil kırmızılıların eski ve mevcut sporculara 9 milyon 734 bin TL takipli, 3 milyon TL takipsiz borcu var. Kulüp bütçesi geçen sezon 2 milyon 638 bin TL açık verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!