Cami yolunda otobüs çarptı

Güncelleme Tarihi:

Cami yolunda otobüs çarptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 01:32

Altındağ’da camiye giden iki yaşlı yayaya EGO otobüsü çarptı. Biri otobüsün altında kalan, diğeri ise öne fırlayan 2 yaşlı vatandaş, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Altındağ’da EGO otobüsü, öğlen namazı için camiye gitmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen 2 yaşlı yayaya çarptı. Altındağ Atmışevler Mahallesi’ndeki meydana gelen kazada, sürücüsü öğrenilemeyen 06 AY 9357 plakalı Bostancı-Atmışevler Kızılay seferini yapan EGO otobüsü, kavşağa 15 metre uzaklıkta yolun karşısına geçip, öğle namazı için camiye gitmek isteyen 67 yaşındaki Mahmut Öztürk ile 79 yaşındaki İhsan Ülger’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Öztürk ve Ülger ağır yaralandı.

BU İLK KAZA DEĞİL

Kan kaybeden Öztürk ve Ülger’e ilk müdahaleyi çevrdeki vatandaşlar yaptı.Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik çemberine aldı. Kaza yerine gelen 112 Acip ekipleri ise yaralıları Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Aynı güzergahında sürekli kaza yaşandığını belirten vatandaşlar, yayaların dikkatsizliğinin yanı sıra sürücülerin de hız limitini aştığını savundu. İki yaşlıyı yaralayın otobüsün sürücüsü, kendisini savunup, yolcuların kart okutma cihazı önünde bulunduğu için yoldan geçen yaşlıları görmediğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!