Belediye otobüsü yaşlı 2 yayaya çarptı

Güncelleme Tarihi:

Belediye otobüsü yaşlı 2 yayaya çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2014 16:58

ANKARA’nın Altındağ İlçesi’nde Büyükşehir Belediyesi otobüsü, öğlen namazı için camiye gitmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen 2 yaşlı yayaya çarparak yaralanmalarına neden oldu.

Haberin Devamı

Kaza, Altındağ ve Mamak İlçesi sınırlarında bulunan Atmışevler Mahallesi’ndeki kavşağa 15 metre uzaklıkta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 06 AY 9357 plakalı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Bostancı-Atmışevler Kızılay hattında çalışan belediye otobüsü, güvenli geçiş olan kavşağa 15 metre uzaklıkta yolun karşısına geçip öğle namazı için camiye gitmek isteyen 67 yaşındaki Mahmut Öztürk ile 79 yaşındaki İhsan Ülger’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle karayoluna savrulan Öztürk ve Ülger başından aldığı darbe ile ağır yaralandı.

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Çarpmanın etkisiyle Öztürk ve Ülger’in başından akan kanlar yola aktı. Bu sırada yoldan geçenler yaralıların kanını kağıt mendil ile durdurmaya çalışırken, polis çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. İhbar üzerine sevk edilen 2 ambulanstaki sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi yaptığı yaralıları Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!