İstanbul'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2014 09:24

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 29 Mayıs Perşembe günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Haberin Devamı

Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı, Namazgah Caddesi ve Anıt, Şenay, Beyazköşk sokakları, Güzeltepe Mahallesi, Sultan Makamı, Çamlıktepe, Bahar siteleri, Çakmakdüzü Konutları, Okul Önü Caddesi, Vural, Kaya, Olgun, Erdemli, Cengiz Topel, Çanakcı sokaklar, Namazgah Caddesi Güllü ve Sarıpapatya sokaklar, Serhat Caddesi, Muallim Sokak, Fevzi Çakmak ve Çamlıca Yolu caddeleri, İSKİ, Sivas Sokak, İsmet İnönü ve Cemal Gürsel caddeleri, Acıbadem Mahallesi, Saklı Bahçe Konakları, Acıbadem Hastanesi Genel Müdürlüğü, On konakları, Altunizade Mahallesi, Metro Şantiyesi, Gold Bilgisayar, Semtim Ağrı, Tanı Merkezi, Tophanelioğlu, Mahiriz ve Kuşbakışı caddeleri, Özyeğen Üniversitesi, Basısen, Ülker Bizim Toptancılık ve civarı.

Ümraniye'de Armağanevler Mahallesi, 23 Nisan ve Samanyolu caddeleri, Harman, Cenk, İzci, Sırt, Yay, Ceylan, Tütengil, Güngör, Çardak, Narlı, Acar, Barış, Başak, Dere, Havuz, Ortanca ve Kanaat sokaklar, Deniz Tek ve Erbab sitelerine. Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi, Yalçın ve Hakkı Erdoğan sokaklar, Askent Sitesi, Fındıklı Mahallesi, Kent Plus civarı.

Haberin Devamı

Kadıköy'de Kozyatağı Mahallesi, Sinan Ercan, Hüseyin Ayanoğlu, Uzay ve Nihal sokaklar, Cemil Topuzlu ve Dr. Faruk Ayanoğlu caddeleri, Fuatpaşa, Kuru Kahveci, Yeşilkır, Yoğurtçu Başı Çıkmazı, Kavaklı, Papatyalı, Hasan Ali Yücel, Lalezar, Hacı Mehmet, Bozkır ve Mehmet Şengül sokaklara.

Sultanbeyli'de Sinan Mahallesi, Spor Yolu Caddesi, Yeda Cam ve Akasya Cam, Bosna Bulvarı Hilal konutları, Bosna Bulvarı, Basra Caddesi köşesi, Nekstar fabrika ve civarı. Kartal'da Yakacık Yeni Mahalle, Dik, Üst, Ayfer sokaklar, İSKİ, Şarkı Sokak, Samandıra Caddesi, Balcıdere Sokak, Rönesans İnşaat, Lale, Aygül, Öğretmen, Tepe sokaklar ve Özlem Sokak civarı.

Çekmeköy'de Merkez Mahallesi İSKİ, Koru sitesi, Sur Yapı Sera Evleri, Durmuşoğlu Sokak, Turkuaz Evleri, Gülistan Evleri, Orman Sitesi, Çam Konakları, Yedi Konaklar Sitesi, Akmete Evleri, Hekim Konakları, Köroğlu Caddesi, Eren ve
Keçiağılı Sokaklar, Sultan Sitesi, Semiha Yıldırım Okulu, Kandil ve Menteşe Sokaklar, Çekmeköy Mezarlığı Morg, Karataş, Menteşe ve Eren Sokaklar, Sadıkoğlu Villaları, Lalezar Konakları, Ömerli Köyü, Jandarma Binası ve civarı, Osman Yazıcı Sitesi, Ormankent 1 Sitesi, Hüseyinli Seymenler mevkii civarı.

Haberin Devamı

Maltepe'de Namık Kemal Caddesi, Menekşe Sokak, Eraykent Siteleri, Maltepe Bağdat Caddesi, Saldıray Sokak, Altayçeşme İstiklal Caddesi ve Mehmetçik, Hayat, Begonya, Bomaç, Tülay sokaklar ve civarı.

Şile'de Demircili, Sarıkavak, Hasanlı, Çengilli köylerine ve Çengilli Köyü çıkışı.

Tuzla'da Yayla Mahallesi, Canca Öğretmenler ve Penguen siteleri, Küme, Ercüment, Fujiyama, Nazdar sokaklar, Meslek Lisesi, Cavidan, Durmaz, İlham,
Denizhan sokaklar, Ali İhsan Paşa Caddesi, Kadim, Misvak ve Molla Gürani
sokaklar.

Pendik'te Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi, Özharput Sitesi, Meşe Sokak, Bulvarkent Sitesi, Petek Camisi, Mopaş, Çağdaş Öz Yuvam Sitesi, Menekşe Sokak ve Menekşe Sitesi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!