"Üzülerek ayrılacağım"

Güncelleme Tarihi:

Üzülerek ayrılacağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2014 01:23

ALTAY kaleci Ali Şaşal, sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona ereceği için serbest kalacağını, siyah beyazlı kulüpten üzülerek ayrılacağını söyledi.

Haberin Devamı


Alt yapısından yetiştiği Altay'da profesyonel olarak beşinci yılını geride bıraktığını hatırlatan başarılı Ali Şaşal, "En büyük hedefim Süper Lig'de Altay'ın kaptanlığını yapmaktı. Ancak geleceğimi düşünüp düzenimi kurmamın zamanı geldi" dedi. Süper Lig'de forma giymek istediğini belirten Ali Şaşal, Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor'la görüştüğünü de açıkladı. Geçen sezon taliplerinin olduğunu, fakat eski yönetimin teklifleri geri çevirdiğini anlatan 24 yaşındaki kaleci, "Geçmişte beni düşünmediler, ben de sözleşmemi uzatmadım. Kulübüme para kazandırarak ayrılmak isterdim ama olmadı" diye konuştu.
Bozüyükspor deplasmanı öncesi kadro dışı bırakılan 7 oyuncu arasında yer alan Ali Şaşal, "Yönetime tepki koymak için maça bir gün geç gidecektik, sahaya çıkmama niyetimiz yoktu" dedi. Ali Şaşal, Futbol Federasyonu'na yaptığı şikayeti d6egeri çekebileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

ARAZİ AÇIKLAMASI
Altay yönetimi, eski Başkan Ömer Hızlıok dönemde Torbalı Belediyesi'nin kulübe tahsis ettiği Pancar'daki arazi hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, "Torbalı Belediyesi projemizi incelemiş, ancak yanlış anlaşılmalara neden olmamak için sözleşmenin yerel seçimler sonrası yapılacağını açıklamıştı. Arazi tahsisinin iptali konusunda kulübümüze resmi yazı ulaşmadı. Durum bilgisi resmi olarak talep edilecek, olumsuz bir sonuç halinde arazinin yeniden tahsisi için girişim yapılacaktır" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!