Ünlü model, kendi adını verdiği koleksiyonunu satışa çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü model, kendi adını verdiği koleksiyonunu satışa çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2014 16:47

Jean koleksiyonundan sonra şimdi de mayo tasarımcılığına soyunan Özge Ulusoy “Bu bikinileri giyen aynı benim gibi görünür” diyor. Peki o yazı nasıl geçirmeyi düşünüyor?

Haberin Devamı

ÖZGE ULUSOY’DAN PLAJ TÜYOLARI

• En sevdiğim mayo bikini rengi siyah. Hem asil, hem garantili. Favori plaj kıyafetim koleksiyonumdaki file tunikler. Plajda şık olmak için abartıdan uzak olmak şart. Oranın club değil plaj olduğunu asla unutmayın. Mayonuzu mutlaka deneyerek vücut şeklinize ve ten renginize uygun alın.

• Bazı kadın vardır giyinirken kendini gizler. Plajda mayolu görünce anlarız ne kadar güzel bacakları ne kadar güzel popoları olduğunu. Ben de plaj güzelliği, plaj cazibesi diye ayrı bir şey olduğuna inanıyorum. Bu kadınların biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacı var o kadar. Benim de amacım bu.

• Benim bir model olduğumu unutup zayıflığımı eleştirenler var. Ben vücudumdan gayet memnunum. Kilo almayı düşünmüyorum ama pilates yapmaya devam edeceğim. Spor artık benim için bir yaşam biçimi.

Haberin Devamı

Ünlü model, kendi adını verdiği koleksiyonunu satışa çıkardı


MAYO EN ÇOK KİME YAKIŞIR? ÖZGE ULUSOY ANLATIYOR

"Benim için ilk sırada Çağla Şikel var."

"Adriana Lima doğum kilolarını attıktan sonra mükemmel oldu."

"Irina Shayk, iç çamaşırını da bikiniyi de nefis taşıyor"

Ünlü model, kendi adını verdiği koleksiyonunu satışa çıkardı

ULUSOY: "SİYAH TRANSPARAN DETAYLI MAYOMDA İDDİALIYIM"

İkinci kez bir marka için koleksiyon yaptınız. Meslek hanenize şimdi de tasarımcılık mı eklendi?

-Yok ‘tasarımcıyım’ diye konuşmak asla haddim değil. Ben sadece kendi zevkimi ortaya koyuyorum. Çok iyi bir tasarım ekibiyle çalıştım, uyuştuğumuz için iyi sonuç alıyoruz, memnunuz.

Mayo-bikini tasarlamak kıyafet tasarlamaktan farklı mı?

-Farklı. Çok daha ince detayları var. Kumaşlar ve baskılar günlük kıyafetlerden çok farklı. Jean ağırlıklı ilk koleksiyonda fazla zorlanmamıştım ama bu koleksiyonda ben de çok şey öğrendim. Kendi giymek istediklerimden yola çıktım. Plajda aksesuar, topuklu ayakkabı, makyaj gibi frapan şeylerden hoşlanmıyorum. Plaja ait kıyafetlerle tarz yaratmak gerektiğine inanıyorum. Öncelikle buna konsantre oldum.

Kusur örtmeye mi odaklandınız, trendlere uymaya mı yoksa kadınlar cazibeli göstermeye mi?

-Aslında mesele tam da bu. Ben hepsini birden istedim. İstedim ki hem biraz kusur örtsün hem de farklı ve dikkat çekici olsun... Kadınlar tasarım olarak beğendikleri plaj modellerine, kusur kapatmayacağını düşündükleri için sıcak yaklaşmıyorlar. Biz bu koleksiyonla hem rahatlığın ön planda olduğu, hem de kusurları kapatan modellere de yer vererek nokta atışı yaptık. Yani bu mayoları giyen herkes Özge Ulusoy gibi gözükebilir, garantisi var!

Haberin Devamı

Sizce en çok hangi tasarım satacak en iddialı olduğunuz parça hangisi?

-Siyah transparan detaylı mayomda iddialıyım.

Son yıllarda çok popüler olan hayvan figürünü de mayo baskısı olarak kullanmışsınız. Kurt seçmenizin nedeni nedir?

-Hem vahşi hem gizemli hem asil bir hayvandır kurt. Kurtların bakışlarındaki ve göz renklerindeki etkileyici görüntü mayo da çok iyi durdu.

Mayo-bikininin kadını güçlü ve cesur gösterdiğine inanırım ben. Amazon kadınlarını hatırlarım… Mayo bikini sizce de bir tür meydan okuma giysisi değil mi?

-İçinde kendini iyi hissediyorsa öyle. Kendini mayo bikiniyle beğenen kadın dimdik yürür bir bakan bir daha bakar ardından. Kadın için en önemli şey kendine güven. Ben bu koleksiyonu giyen kadınların plajlarda özgüven rüzgârları estirmesini hayal ediyorum. Çünkü çok şık çünkü çok seksi parçalar var. Herkes manken fiziğinde olmak zorunda değil. Kendini sevmek bir kadına en yakışan giysidir bana göre.

Haberin Devamı

Nasıl bir yaz hayal ediyorsunuz?

-Bol bol denize girmek, kitap okumak, güzel müzikler dinlemek istiyorum. Sadece işimle ilgili planlara yoğunlaşıp huzur bulmayı diliyorum.

Ünlü model, kendi adını verdiği koleksiyonunu satışa çıkardı

Nerelere gitmeyi planlıyorsunuz?

-Barcelona şuan kesinleşmiş tek planım ama Bodrum’a da gitmeyi düşünüyorum.

Favori tatil yerleriniz?

-Mevsim fark etmez Londra ve New York’u çok severim.

En sevdiğiniz plaj, çarşı-pazar, restoran?

-Bu yaz Bej Bodrum’dan çıkmayacağım sanıyorum. Geçen hafta açılışına gittim, bayıldım. Ayrıca Yalıkavak Marina, Alaçatı sokakları ve Maçı Kızı’nın plajı tatil deyince gözümde beliren kareler.

"ÇAPKINLARA SELAM, BANA HİÇ BULAŞMAYIN"

Haberin Devamı

Gecen yaz sevgiliniz vardı, birlikte tatiller yaptınız. Bu yaz bekâr bir kadın olarak çapkını bol plajlar sizi korkutuyor
mu?

-Korkutmuyor. Genelde ya ailemle ya da arkadaşlarımla plan yapıyorum. Dolayısıyla çapkın arkadaşlara buradan selam söylüyor, bana hiç yaklaşmamalarını öneriyorum.

Tanımadığınız insanlara karşı soğuk ve mesafelisiniz. Bu bir tür savunma mekanizması mı?

-Ben herkesle aranda bir çizgi olması gerektiğini düşünüyorum.
O çizginin kalınlığı veya inceliği ise sizin seciminiz. Benim arkamdan suratsız yâda mesafeli demeleri cıvık demelerinden çok daha iyi.

Sizin kadar güzel ve popüler bir kadının sevgilisinden ayrılması gelen yoğun talepler yüzünden sıkıntılı bir durum oluyor mu?

Haberin Devamı

-Basınla ilgili problem olabiliyor. Bir erkek arkadaşın yoksa yanındaki herkesle adın çıkıyor. Bir de sosyal medyadan çok enteresan teklifler geliyor. Ne kadar ciddiler bilmem ama durup durup evlenme teklif ediyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!