İhaneti Facebook’tan öğrendim

Erkek arkadaşım son zamanlarda ben de çok uzaklaşmıştı. Sonra Facebook şifresini değiştirdiğini gördüm. Şifresini kırıp ulaştım hesabına. Mesajlara baktım ve hayatımın şokunu yaşadım.

Haberin Devamı


Sevgili Güzin Abla, ben 22 yaşında bir genç kızım. Yaklaşık 1,5 sene önce okumak için başka bir şehre taşındım, kısa süre sonra burada erkek arkadaşımla tanıştım.
Bir sene beraber olduk, beni ailesiyle tanıştırdı. Ben de onu kendi ailemle tanıştırmak istiyordum en yakın zamanda çünkü gayet ciddiydik. Onun beni sevdiğinden bir an olsun şüphe duymadım, çünkü her fırsatta gösteriyordu sevgisini.
Vücudunda bana ait beş tane dövmesi var, adım olsun, resmim olsun... Tabi ki verdiği sevginin karşılığını da alıyordu, en zor zamanlarında arkasında hep ben vardım. Ama bunu hiç yüzüne vurmadım. Yine de son üç ayda çok değişmişti, benden uzaklaştığını fark ettim.
Son zamanlarda bana sürekli kilo aldığımı, kendimi salıverdiğimi ve hep aşırı ciddi olduğumu söyleyip durdu.
Yılbaşında ise geldi, bana sarıldı, her şey için özür diledi. Beni kaybetmek istemediğini ve çok sevdiğini söyledi, ben de inandım. İki gün sonra Facebook şifresini değiştirdiğini gördüm. Şifresini kırıp ulaştım hesabına. Mesajlara baktım ve hayatımın şokunu yaşadım.
Yaklaşık iki ay önce kızın biriyle cinsellik yaşamışlar. O sinirle kıza yazdım, o da bana her şeyi anlattı. Benim haberim olmadan sürekli yurtdışına çıkıyormuş. Çok kötü bir gruba katılmış, içlerinde kadın pazarlayan birileri bile varmış. Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum.
Tabii yine inkar etti; “ben yazmadım, o kızla da ben bir şey yaşamadım, Allah şahidimdir” dedi. Ben inanmayınca da “yazıklar olsun, bana değil de herhangi bir kıza inanıyorsun” diye bir mesaj attı. Zaten bu bana son mesajıydı. Fakat kendisi enişteme itiraf etmiş “evet yaptım böyle bir hata” diye. Ben aylardır yerle birim, aklım almıyor, ağlamaktan gözlerim iltihaplandı artık. Hiçbir şey yiyemez oldum, çok zayıfladım. Bunca zaman sonra ondan bir özür bile gelmedi, bunu bile yapmayı başaramadı.
Son olarak eniştem kendisinden bana ait olan bazı şeyleri istemiş, o da “önce o benden aldığı ve kullandığı Facebook şifremi versin” demiş. Yani nasıl bir acı verdiğinin, ne yaptığının farkında bile değil. Ama yine de içim acıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. En kötüsü de beni aldattığı için bizim için hiçbir zaman ikinci bir şansımızın olmaması...
Rumuz: Her şeye rağmen

Haberin Devamı

Sevgili kızım, haydi “gençtir, bir hataya düştü, seni aldattı” diyelim. Ama beni asıl üzen sana karşı bunca ilgisiz, bunca umursamaz, aldırmaz davranması. Senden özür diledikten sonra bile olayı çok doğal görüp bir daha ses çıkarmaması...
Bu genç adam, seni kandırmış, sevgisine inandırmış. Belki de sana sevgi dolu erkeği oynamış. Bak diyorsun ki, “ben onun hep yanında oldum, hep destek oldum.” O zaman ne yazık ki, bu genç adamın sana ilgisi biraz da beklentilerine karşılık verdiğin içinmiş. Çok üzgünüm ama bunca zaman hâlâ acı çekmene katlanamadım, gerçekleri söyledim. Beni bağışla ve kendini artık hemen toparla...

Yazarın Tüm Yazıları