Hilal devrimi herkesi etkileyecek

Güncelleme Tarihi:

Hilal devrimi herkesi etkileyecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2014 23:25

Mayısın son günlerinde gerçekleşecek hilal tüm burçlar üzerinde etkili olacak. Gerçek aşkınızı bulabilir, farklı seyahatlere çıkabilir, eski dostlarınızla buluşabilirsiniz.

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/83073/2/1/26478168/susan-miller-25052014

KOÇ
Gezegeniniz Mars geçen hafta size direk etki ettiği yörüngesine geçti. Planlarınız süratle gerçekleşecek, artık gecikme yok. Kırmızı gezegenin etkisiyle yeni girişimlere ve dostluklara adım atacaksınız.

BOĞA
İlişkilerinizde değişimden mutsuzsunuz ama evren hayatınıza yeni enerjiler dahil etmek istiyor. Değişime ayak uydurun, her şey olması gerektiği noktaya varacak.

İKİZLER
Hilal ayın 29’unda İkizleri etkisi altına alacak. Ayın verdiği enerjiyle fırsat kapıları sizin için açılacak. 30’u ve 31’i gecesi sizin için parıltılı geçecek, planlar yapın!

YENGEÇ
Geçen sene Jüpiter’in burcunuzun üzerindeki etkisiyle karşınıza çıkan bir çok fırsatı değerlendirdiniz. “Şimdi geri verme zamanı” diye düşünüyorsunuz. Her projeye yardım etmeye kalkarsanız, tüm gücünüzü tüketeceksiniz. Sakin olun.

ASLAN
Hilalin etkisiyle başvurularınız kabul olacak. Yeni bir kulübe dahil olmak, hobi edinmek, bir yardım kurumunda çalışmak gibi düşüncelerinizi hayata geçirmenin tam sırası.

BAŞAK
Karşınıza çıkan iş tekliflerini ciddiye alın. Kariyerinizde 29 Mayıs’tan sonra ilerleme kaydedeceksiniz. Geçmişteki işlerinizin takdirini nihayet kazanacak, başarıya ulaşacaksınız.

TERAZİ
Hayatınıza yeni renkler ve tatlar katmanızın tam zamanı. Uçağa atlayıp başka bir coğrafyaya doğru yola çıkın. Hilal 29 Mayıs’ta hayatınızın seyahat tarafı üzerinde etkili olacak, bunu değerlendirin.

AKREP
Hilal size finansal güç katacak. İpotek, sigorta, borç, miras, hisse senedi gibi maddi dertleriniz varsa yakında çözülecek. 30 ve 31’indeki hilal size maddi rahatlamanın müjdesini getirecek.

YAY
Hilal burcunuzda etkili Güneş’in karşı konumunda olunca partnerinizle ilişkinizi güçlendirmeyi düşüneceksiniz. Eğer flört ettiğiniz biri varsa evlilik teklifi gelebilir. Zaten evliyseniz, evliliğinizin temellerini daha da sağlam kılmak için ideal zaman.

OĞLAK
Eskilerden yakın bir arkadaşınız hayatınıza dâhil olup eski anıları canlandırabilir. Çocukluk arkadaşlarınızla halen yakınsınız. Dostlarınız sizi güçlü ve mutlu kılıyor. Yeni aydan itibaren dostluklarınızda bulduğunuz huzuru işinizde de yakalayacaksınız.

KOVA
Hilal gerçek aşkınızı bulmanıza yardım edecek. İşinizden vakit ayırın ve adımınızı dışarı atın. Yeni insanlarla tanışmaya açık olun. Hayatınızın aşkı sizi bekliyor.

BALIK
Ev hayatınız karşınıza fırsatlar çıkaracak. Yaşadığınız yeri değiştirmek, dekorasyonunu gözden geçirmek gibi fikirleriniz varsa ertelemeyin. 29 Mayıs’taki hilalin etkisiyle harekete geçin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!