Pazar ola hayır ola

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) geleneksel organizasyonu TOG Bazar, bu sene kapılarını Soma’da yakınlarını kaybeden gençler için açtı.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Crystal Kart ana sponsorluğunda Şişli Bomonti Hilton Hotel’de gerçekleşen TOG Bazar’da 140 firmanın yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de tezgah açtı.
Önlük giyip Soma için satış yapan o isimler arasında Şebnem Çapa, Siren Ertan Çarmıklı, Güliz Onursal, Dilek
Toner ve Pınar Altuğ da vardı. 1859 kişinin katıldığı etkinliğin giriş biletlerinden ve TOG standından elde edilen 581 bin 975 TL’lik gelir, Türkiye’nin dört bir yanındaki TOG’lu gençlerin sosyal sorumluluk eğitimleri ve projeleri için kullanılacak, ayrıca Soma’daki maden faciasında yakınlarını kaybeden gençlere burs desteği sağlanacak.

House müziğe Türk imzası

Amerika ve İngiltere’de çıkardığı plaklarla adından söz ettiren prodüktör ve DJ Mert Yücel, müzik çalışmalarıyla Türkiye’yi yurtdışında başarıyla temsil ediyor. İki yıl önce “Real Deal” adlı albümünü
yayınlayan Yücel, geçtiğimiz yıl da Jesante’nin vokalleriyle eşlik ettiği, New York’lu house müzik efsanesi Joeski’nin yeni plağı “How Do I Go On” için yaptığı remiksle adından söz ettirmişti. Mert Yücel, şimdi de sahibi olduğu, Türkiye’nin ilk elektronik müzik plak şirketi DeepXperience ile Bulgar ikili Inert2Plexible’in “Bloody Bloops” isimli albümüne imza attı. Bugün tüm dünyada aynı anda yayınlanacak olan “Bloody Bloops”ta
Mert Yücel’in yanı sıra New York’lu house müzik efsanesi Joeski ile Amsterdam’daki Outland Records’un sahibi
Jerome Krom’un da birer remiksi var.

40 yıla çifte kutlama

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Paul&Shark, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde mağaza açtı. Paul&Shark’ın CEO’su Andrea Dini, ve Türkiye Temsilcisi Selçuk Güzenge’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışın ardından İstanbul Venedik Sarayı’nda markanın 40’ıncı yılı kutlandı. Paul&Shark’ın 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunun da tanıtıldığı davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Kutlama, İtalyan melodileri ve lezzetleri eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Kültür sanat festivali

DJ Birol Giray’ın sahibi olduğu Lounge FM 96’nın düzenlediği, artık bir klasik haline gelen Chill-Out Festival, yarın Life Park’ta gerçekleşecek. Festivalde dört ayrı sahnede 20’den fazla müzisyen ve grup performans sergileyecek. Geçen yıl 15 bin kişiyi bir araya getiren festival, bu yıl ilk kez kültür sanat aktivitelerine de ev sahipliği yapacak. Biletix’ten alınacak her bilet, Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından oluşturulan “Soma Gençlik Burs Fonu”na aktarılacak.

Yazarın Tüm Yazıları