Hürriyet’e 4 ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet’e 4 ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2014 01:47

Bu yıl 20’ncisi düzenlenecek Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri’nin kazananları, önceki gün CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Haberin Devamı

20. Altın Objektif Ödülleri’ni kazananlar, önceki gün düzenlenen, MGD Başkanı Sinan Tosun, MGD Genel Sekreteri Banu Perçin Güngörmez, organizasyonun ana sponsoru Sunset Grup’un pazarlama direktörü Aslı Eren Şengezer, CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin ve Cinemarine Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin’in de hazır bulunduğu bir basın toplantısıyla açıklandı. Hürriyet Gazetesi, dört kategoride ödüle layık bulundu.


Ödüllerden biri “Hürrem tükendi” haberiyle Sinem Vural’a geldi. Meryem Uzerli’nin sürpriz bir kararla “Muhteşem Yüzyıl” çekimlerini yarıda bırakıp Almanya’ya dönmesinin nedenlerini araştıran Vural, Türkiye’yi tükenmişlik sendromu rahatsızlığıyla tanıştıran o haberiyle En İyi Haber dalında ödül aldı.

Hürriyet’e 4 ödül birden

Haberin Devamı


Aynı kategoride ikinci ödül de Hürriyet muhabiri Demirhan Hararlı’nın oldu. Hararlı, Özkan Uğur’a lenf kanseri teşhisi konduğunu, “Özkan Uğur’dan kötü haber” başlığıyla duyurmuştu.

Hürriyet’e 4 ödül birden

Cem Yılmaz’ı eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal’le çıktığı mavi turda, Göcek’te görüntülemeyi başaran Halil İbrahim Şahin ise “Kemal Bebek Tatilde” haberinin fotoğraflarıyla En İyi Fotoğraf dalında ödüle layık bulundu.

Hürriyet’e 4 ödül birden

En İyi Haber ödülünün sahibi Sinem Vural, ayrıca Uğur Yücel’le yaptığı “Beren’le çalışmamı küçümsediler” başlıklı röportajıyla En İyi Röportaj kategorisinde de Altın Objektif’e ulaştı.

Hürriyet’e 4 ödül birden


TÖREN 2 HAZİRAN’DA
Hem medya hem de sanat dünyasının yıldızlarının ödüllendirileceği 20. Altın Objektif Ödül Töreni, 2 Haziran Pazartesi günü CVK Park Bosphorus Hotel’de yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!