Bizi iki ülke tanıyor, biri Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Bizi iki ülke tanıyor, biri Türkiye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 09:54

Kosova ile Türkiye arasında oynanacak hazırlık maçı sonrasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen eski Fenerbahçeli futbolcu ve Kosova Federasyonu Başkanı Fadıl Vokri açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kosova ile Türkiye arasında oynanacak hazırlık maçı sonrasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen eski Fenerbahçeli futbolcu ve Kosova Federasyonu Başkanı Fadıl Vokri "Bize unutamayacağımız futbol ve gol resitali yaptınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. UEFA'dan özel izin ile bizimle oynamayı kabul ettiniz. Futbol olarak çok açız. Bizlere teknik adam ve oyuncu olarak destek verin. Çünkü Dünyada Kosova'yı sadece Arnavutluk ve Türkiye tanıyor. Türkiye'nin en zor günlerimizde bizlere yaptığı desteği ve ilgiyi unutmayız. Lütfen bizi unutmayın. Buradaki kardeşleriniz ilgi bekliyor" dedi.

Demirören ise TFF olarak her türlü eğitim ve malzeme takviyesi yapacaklarının sözünü vererek "Kosova'da futbol açısından potansiyel yüksek. Futbolcu yetiştirme konusunda da tüm desteğimizi vereceğiz" yanıtını verdi.

Toplantıya Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Songül Ozan, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Servet Yardımcı, Cengiz Zülfikaroğlu, Taylan Üner, Prof. Dr. Fethi Heper, Mustafa Beyazlı, Ali Düşmez ile Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Kosova Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Eroll Salihu katıldı. Tahkim Kurul Başkanı Engin Tuzcuoğlu, PFDK Başkanı Fahri Gültekin. Ahmet Yavaşçı katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!