İstanbul, vekilin vekiline emanet

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, vekilin vekiline emanet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 15:24

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir haftalığına tatile çıktı. Ancak İBB’den Topbaş’ın nereye gittiği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Topbaş’ın 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet de Pazartesi gününe kadar yurt dışında olduğundan, İstanbul şu anda 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’a emanet.

Haberin Devamı

Yoğun bir seçim kampanyası geçirdikten sonra, tarihte ilk kez İstanbul’a 3. kez üst üste belediye başkanı seçilerek kırılması zor bir rekora imza atan Kadir Topbaş’ın bir süre dinleneceği belirtildi. Bugün Amerika’ya gittiği ve Birleşmiş Milletler’de bir konuşma yapacağı belirtilen Topbaş’ın, bu süre içinde Umre ziyareti de yapacağı iddia ediliyor.

Ancak, Topbaş’ın umre programı İBB kaynakları tarafından doğrulanmadı. Topbaş, daha önce kazandığı yerel seçimler sonrasında da eşi Özleyiş Topbaş’la birlikte umre ziyareti yapmıştı.

İBB’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Kadir Topbaş’dan sonra en yetkili isim olarak anılan Adem Baştürk’ün yerine, icranın başına getirilen eski İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı görevine başladı. Yeni dönemde İETT Genel Müdürlüğü’ne Mümin Kahveci, İSKİ Genel Müdürlüğü’ne Dursun Atilla Altay atanmıştı. Baraçlı ile birlikte İBB’nin bürokrasi kadrolarında da yeni atamalar bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!