CAN FİLM FESTİVALİ

Cannes Film Festivali dönüşü sevgilisi Can Verdi’yle havaalanında görüntülenen Eda Taşpınar, objektifleri görünce başını öne eğdi.

Haberin Devamı

İşadamı Nurettin Hasman’la yaşadığı aşk sayesinde ünlenen Eda Taşpınar, ilişkisi bittikten sonra sörf şampiyonu Bora Kozanoğlu’yla flört etmişti. Şöhretini paraya çeviren ve birçok markanın yüzü olan Taşpınar, avukat Can Verdi’yle flört etmeye başladıktan sonra objektiflere küstü! 67. Cannes Film Festivali’ne katılan çift, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda el ele görüntülendi. Daha önce sevgilileriyle dergi ve gazetelere özel fotoğraf çekimleri yapan Taşpınar, Verdi ile her görüntülendiğinde olduğu gibi bu sefer de başını öne eğip yüzünü astı.

Milimetrik şıklık
Kişiye özel gömlek ve takım elbise tasarımlarıyla ünlü Milimetric’in sahibi Kağan Gökalp, düğün sezonunun başladığı şu günlerde damatlar için terletmeyen ve buruşmayan özel kumaşlardan smokinler hazırladı. Çırağan Sarayı, Kanyon ve İstinye Park’taki mağazalarının yanı sıra müşterilerine ev ve işyerlerinde de hizmet verdiklerini belirten Gökalp, şal ve sivri yaka smokin modellerinin de bu yazın trendi olduğunu söyledi.

İmamlı papazlı anma
Gazeteci Metin Oral’ın eşi Natalya Oral, ölümünün dördüncü yıldönümünde Şişli Rum Ortodoks Mezarlığı’nda anıldı. Müslüman ve Hıristiyan din adamlarının katıldığı törende imam İsmail Pehlivan ile papaz Aristi Zokrafidis dualar okudu. Natalya Oral’ın kızı Nilüfer Kunt ile torunu Yasemin Kunt’un da hazır bulunduğu anma töreninde bir konuşma yapan Metin Oral, Müslüman olduğunu ancak öldüğü zaman eşi Natalya Oral’ın yanına gömülmek istediğini söyledi.

Haberin Devamı


İtalyan lezzetleri Yeniköy’de
Yeniköy’ün en popüler yeme-içme adreslerinden Circle Brasserie, “İtalyan Geceleri” düzenlemeye başladı. Boğaz manzaralı mekândaki etkinliğin ilki, bu akşam saat 20.00’de yapılacak.

Yazarın Tüm Yazıları