Filme engel yok

Güncelleme Tarihi:

Filme engel yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 01:37

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, ‘Ankara Engelsiz Filmler Festivali’ni sinemaseverlerle buluşturuyor. Bugün başlayan festival üç gün süreyle devam edecek.

Haberin Devamı

Görme engelliler için sesli betimleme, işitme engelliler için işaret dili çevirisinin olacağı festival filmlerini engelsiz vatandaşlar da kulaklıkla takip edebilecek. Festival kapsamında, yönetmen ve film ekipleriyle yapılan söyleşiler de işaret dili çevirmeni eşliğinde gerçekleşecek.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

“Bir arada film izlemek mümkün” sloganıyla hareket eden festival, bu yıl da fiziksel engellerin sinema deneyimini paylaşmaya engel olmadığını bir kez daha ortaya koyacak. Festivalin http://www.engelsizfestival.com adresli internet sitesinden ayrıntılara ulaşılabilecek. Festival kapsamında, Ayas, İntihar Dükkanı, Yozgat Blues, Hababam Sınıfı, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Gözümün Nuru, Uzun Lafın Kısası, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Bir Hayalimiz Vardı, Tepedeki Ev, Acemi Gladyatör, Karnaval, Kusursuzlar, Büyük Umutlar ve Eve Dönüş Sarıkamış filmleri izleyici ile buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!