Şen Ailesi'nin tarifsiz acısı

Güncelleme Tarihi:

Şen Ailesinin tarifsiz acısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 12:09

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Ali Şen’in torunu Alp Ali Şen, önceki gün Şile İmrendere köyünde arazi aracıyla seyir halindeyken, karşıdan gelen kamyonla çarpışmış ve hayatını kaybetmişti. Alp Ali Şen’in Teşvikiye Camii'ndeki dünkü cenaze töreninde Şen Ailesi'nin yakın dostları hazır bulundu. Dede Ali Şen, cenaze boyunca tabutun yanından bir an bile ayrılmazken gözyaşlarını hakim olamadı...

Haberin Devamı

Önceki gün saat 15.30 sıralarında İstanbul'a 80 kilometre uzaklıktaki Şile İmrendere köyünde kendi kullandığı UTV aracının kamyonla çarpışması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in torunu, Adnan-Begüm Şen'in oğulları Alp Ali Şen (17) için dün Şişli Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

ŞEN AİLESİNİ SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Spor, sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldığı cenazede taziyeleri Ali Şen, oğulları Adnan ve Metin Şen ile birlikte kabul etti. Cenazeye Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı kaptanı Ömer Onan, Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Ünal Uzun, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Galatasaray Kulübü eski Başkanları Faruk Süren ve Adnan Polat, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski bakanlardan Cavit Çağlar, Selim Soydan-Hülya Koçyiğit çifti, sanatçı Orhan Gencebay, Hülya Avşar, Selami Şahin, Fenerbahçe Kulübü eski yöneticileri Ali Koç, Şadan Kalkavan, Ömer Çavuşoğlu, Sadettin Saran, işadamı Erdoğan Demirören, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mustafa Koç, Mustafa Denizli, eski Spor Bakanı Fikret Ünlü, Abdürrahim Albayrak, İhsan Kalkavan, basketbolcu Kerem Gönlüm, Fenerbahçe eski futbolcuları İlker Yağcıoğlu, Saffet Sancaklı, Turhan Sofuoğlu ile Alp Ali Şen'in sınıf arkadaşları ve Şen ailesini yakınları katıldı.

Haberin Devamı

Taziye sırasında Alp Ali Şen'in anne ve babası güçlükle ayakta durabildikleri görüldü. Alp Ali Şen için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından omuzlara alınan tabut cenaze aracına kondu. Bu sırada torunu Alp Ali Şen'in tabutunun başından ayrılmayan Ali Şen, cenaze aracının hareket etmesiyle gözyaşlarına boğuldu. Şen'in tabuta sarılarak uzun süre ağlaması dikkat çekti.

DHA FOTO MUHABİRİ UĞUR CAN'IN OBJEKTİFİNDEN O ANLAR

Haberin Devamı

Ali Şen ile Alp Ali Şen'in babası Adnan Şen, cenaze aracından alınan tabutu musalla taşına kadar omuzlarında taşıdılar. Ali Şen, torunun tabutu başında dua ettikten sonra tabuta sarılarak ağladı. Spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı cenazede taziyeleri Ali Şen, oğulları Adnan Şen ve Metin Şen ile birlikte kabul etti.

Ali Şen ve Adnan Şen ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. 17 yaşında hayatını kaybeden Alp Ali Şen'in cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Zincirlikuyu'daki aile kabristanında defnedildi.

Şen Ailesinin tarifsiz acısı


ADEM KABAYEL'İN OBJEKTİFİNDEN ŞEN AİLESİ'NİN ACI GÜNÜ

Haberin Devamı

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Alp Ali Şen, önceki gün saat 15.30 sıralarında İstanbul’a 80 kilometre uzaklıktaki Şile İmrendere köyünde kendi kullandığı ATV’nin bir üst modeli olan UTV arazi aracıyla seyir halindeyken, karşıdan gelen kamyonla çarpıştı. Şen olay yerinde öldü.

Yanında bulunan Burak Efkan adlı arkadaşı ise yaralı olarak Şile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burak Efkan, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, ailesinin isteği üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burak Efkan’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Edinilen bilgilye göre, Efkan kazayı omzunda kırıkla atlattı. Kazadan sonra cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi’ne getirilen Alp Ali Şen’in cenazesi, yapılan işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu’na yollandı.

Haberin Devamı

KAMYON SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI
ALİ Şen’in torunu Alp Ali Şen’in kullandığı arazi aracının çarpıştığı kamyonun sürücüsü Ahmet Aslan, ifadesinin ardından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Geceyi karakolda geçiren Ahmet Aslan öğle saatlerinde Şile Adliyesi’ne sevk edildi.
Adliyede 4 saati aşkın süre ifade veren sürücü, mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Aziz ÖZEN / İSTANBUL

Kazadan sonra o araç...

Şen Ailesinin tarifsiz acısı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!