Terk edilen bebeğe polis şefkati

Güncelleme Tarihi:

Terk edilen bebeğe polis şefkati
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2014 01:31

İZMİR'de, annesi tarafından parka bırakıldığı belirtilen 7 aylık bebek polis tarafından bulundu. Ağlayan bebeği susturmak için polis ekipleri uzun süre çaba sarf ederken, kayıp olarak bildirdiği eşi ve çocuğunu arayan, bulmak için hastaneye doğru gittiği sırada polis ekiplerinin elinde kendi kızını gören baba H.Y. büyük mutluluk yaşadı.

Haberin Devamı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Buca Asayiş Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, dün gece saat 02.00 sıralarında, devriye görevi yaparken, 206 sokakta bulunan parktan bebek ağlama sesi gelmesi üzerine inceleme yaptı. Polis ekibi, parktaki trafo yanında bebek taşıma çantasında bir bebek olduğunu fark etti. Polis ekibi, haber merkezine bilgi vererek ambulans istedi.

Bu sırada ağlamaya başlayan bebeği Buca Ekipler Amirliği'nde görevli Komiser Tekin Alper susturmak için büyük çaba harcadı. Komiser Tekin Alper, bebeği kucağında sallarken açıkmış olabileceğini düşünerek yanında bulunan bebek mamasını hazırlamaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri, herhangi bir kimlik veya not bulabilmek için bebeğin üstüne ve bırakıldığı çantaya baktı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekipleri, bebeğin sağlık durumunu kontrol etti.

Haberin Devamı

Güvenlik gövelisi olarak çalıştığı işinden dönen ve eşi ile çocuğu kayıp olduğu için polis merkezine başvuru yapan H.Y. hastaneye gittiği sırada polis ekiplerinin elinde bir bebek görerek durdu. Bebeğin kendi kızı olduğunu anlayan baba H.Y. büyük mutluluk yaşadı. Baba H.Y., bebeğine doyasıya sarılarak öptü. Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bebeği detaylı sağlık kontrolü için Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Eşiyle arasında sorun olmadığını ve kendisine cep telefonuyla da ulaşamadığını belirten H.Y. Buca Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Polis ekipleri, bebeğini parka bıraktığı sanılan anne B.Y.'yi bulmak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!