Yine ‘sarı’ ölüm

Güncelleme Tarihi:

Yine ‘sarı’ ölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2014 01:06

İzmir’de iki kişi, müşteri gibi bindikleri taksinin şoförü Hüseyin Sever’i tabancayla öldürdü. Yapılan incelemede Sever’in cebindeki 900 TL paraya dokunulmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

OLAY, dün saat 03.00 sıralarında Doğanlar Mahallesi 1410 Sokak’ta meydana geldi. Balçova’daki Dokuz Eylül Hastane Taksi Durağı’nda çalışan 59 yaşındaki Hüseyin Sever, 35 T 6936 plakalı taksisine binen kimliği belirsiz iki kişiyi Bornova’ya götürdü. Burada bir sokağa giren Sever, aracı durdurdu. Taksiden inen iki kişi, henüz belirlenemeyen nedenle, Hüseyin Sever’i tabancayla öldürdü. İki şüpheli sokak içerisinde kendilerini bekleyen bir başka taksiye binerek uzaklaştı.
Sever’in taksisi yerin eğimli olması nedeniyle kayarak 50 metre ileride bir firmanın önünde durdu. Fabrikanın gece bekçisi, silah seslerini duymasının ardından, polise haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, Hüseyin Sever’i araçta kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Sever’in olay yerinde öldüğü belirlendi. Yapılan incelemedi Hüseyin Sever’in cebindeki 900 TL’ye dokunulmadığı ortaya çıktı.
Kameralar inceleniyor
Olayı bildiren bekçinin ifadesine başvuran polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, taksimetresinde 43 lira yazılı olan taksinin kent içinde nerelere gittiğini tespit etmek için GPS kayıtları üzerinden çalışma başlattı. Sever’in birlikte çalıştığı oğlu Ali Osman Sever’in ve duraktaki diğer taksi şoförlerinin de ifadesine başvuruldu. Evli ve iki çocuk babası Hüseyin Sever’in uzun yıllar esnaf olarak çeşitli işler yapıp, emekliye ayrıldığı belirtildi. İki yıldır da taksi şoförlüğü yapan Sever’i kimin ve neden öldürdüğünün belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!