Kaf-Kaf'ta sürpriz buluşma

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kafta sürpriz buluşma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2014 01:46

KARŞIYAKA'da mali destek bulamadığı için olağanüstü kongrede göreve yeniden talip olmayacağını açıklayan Başkan Fatih Diniz ile ismi potansiyel adaylar içinde geçen Eski 2. Başkan Ali Erten bir araya geldi.

Haberin Devamı

Erten, toplantıda Diniz'e 20-27 Mayıs'taki genel kurula birlikte tek listeyle girme teklifi sundu. Diniz, teklifi yönetimdeki arkadaşlarıyla görüşmek için pazartesi gününe kadar süre istedi. Diniz'in Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'la da görüştüğü öğrenildi.

Haftalardır Diniz'in göreve devam etmesinden yana görüş bildirdiğini söyleyen Ali Erten, "Kulüp artık tartışma ve gruplaşmayı kaldırmaz. Mali tablo çekişmeden kötü etkilenir. Bu süreçte herkes sorumluluk almalı, egolarla, hırslarla değil ortak akılla hareket edilmeli. Önümüzdeki günlerde yeniden görüşeceğiz" diye konuştu. Kaf-Kaf'ta sözleşmesini yenilemek için Diniz'in kararını bekleyen Teknik Direktör Yusuf Şimşek ise, "Yönetim devam etmezse teklifleri değerlendiririm. Kalmayı istediğimi hep söylüyorum. Yeni yönetim isterse seve seve masaya otururum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!