Soruyu bil David Guetta konserine davetiye kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil David Guetta konserine davetiye kazan
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2014 17:22

hurriyet.com.tr okurları davetiye kazanmaya devam ediyor, sırada 27 Haziran akşamı KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek David Guetta konseri var.

Haberin Devamı

Şanslı 3 okuyucumuz bizden 27 Haziran Cuma akşamı, KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek bu konser için çift kişilik davetiye kazanacak.

David Guetta konserine bilet kazanmanız için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki soruyu yanıtlayıp bizlere göndermek.

Konsere, soruyu doğru cevaplayan okuyucular arasından 1'inci, 100'üncü ve 1000'inci olanlar çift kişilik bilet kazanacak ve Dünya çapında on beş milyon albüm satışıyla milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden David Guetta'nın başarılı performansına tanıklık edecek.

DAVID GUETTA KONSERİ İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

David Guetta'nın 2011 tarihinde çıkardığı albumun adı nedir?

a) Nothing But The Beat
b) All That You Can’t Leave Behind
c) Keep The Faith
d) Xscape

CEVABI GÖNDER

DAVID GUETTA 27 HAZİRAN AKŞAMI İSTANBUL’DA

Soruyu bil David Guetta konserine davetiye kazan

Haberin Devamı

Dünyanın en önemli DJ ve prodüktörlerinden, Grammy ödüllü Guetta, bu yazın unutulmayacak gecelerinden birine imza atacak. Geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul’da 17 bin kişiye muhteşem bir gece yaşatan David Guetta, Unilife organizasyonu ile bir kez daha İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. 27 Haziran akşamı KüçükÇiftlik Park’ta yapılacak konserde Guetta’dan önce Suat Ateşdağlı ve Qubicon (Emrah İş & Faruk Sabancı) DJ kabininde olacak.

AXE’ın ana sponsorluğunda, First, Tadelle, A Plus AVM, Durex ve DreamTV’nin destekleri ile düzenlenecek olan konser uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

Bugüne kadar Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile “Gettin' Over You”, Nicki Minaj ile “Turn Me On”, Usher ile “Without You”, Neyo & Akon ile “Play Hard”, Sia ile gerçekleştirdiği “Titanium” ve “She Wolf”, son dönemde Skylar Grey ile “Shut Me Down” gibi hitleriyle Amerika ve İngiltere müzik listelerinde 1 numaraya yükselen Fransız DJ ve prodüktör David Guetta'nın indirim dönem biletleri satışta…

İndirimli dönem bilet fiyatları

Loca - 3500.00 TL
Deluxe Lounge - 500.00 TL ( Sınırsız içki ve snack ikramı )
Sahne Önü - 325.00 TL
Normal - 110.00 TL

Haberin Devamı

Kısaca David Guetta...

1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'lik yapan David Pierre Guetta, Gum Productions'ı kurdu ve ilk albümü Just a Little More Love'ı 2001'de piyasaya sürdü. Ardından Blaster (2004) ve Pop Life (2007), One Love (2009) ve Nothing But The Beat (2011) adını taşıyan albümleri yayımladı. 23 ödüle sahip olan ünlü DJ, dünya dans müziğinin fenomeni olarak nitelendiriliyor.

Katılım şartları;

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını ve e-posta adresini yazması zorunludur.
* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.
* 18 yaşından küçükler mekâna giremez.
* Kazananlara ödülle ilgili bilgiler 19 Mayıs 2014 Pazartesi günü http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/ adresinden açıklanacak ve ayrıca e-posta gönderilecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!